1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474669 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1907996

Sv: Apropå ingenting...
Axle San:

Har inte spelarna rätt karraktär går det åt helvete ändå.

Jag ser inga problem med att man är rak och tydlig och vågar ge negativ feedback. Just negativ feedback är det många som har svårt att ge så mycket mysigare och enklare med positiv feedback. Men ska vi vara ärliga är den negativa som ger något och får reda på förbättringar det man gjort bra vet man troligen redan själv, negativa feedbacken är som en gåva man kan välja själv om man uppskattar den och tänker använda den eller kasta bort den, det är individens val.

Så länge man är rak och tydlig och förklarar varför och hur man resonerar utan att förminska människan eller förlöjliga kan det aldrig vara ett problem. Jag tror att Björn är en sådan människa som klarar detta.

Fattar inte varför alla är så rädda för rakhet och tydlighet och faktiskt få höra att man inte presterar som förväntat, detta gäller både arbetsliv och sport. Eller är alla så jäkla lättkränkta nu 2018?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: jag tänkte inte på negativ kritik utan mer Björns framtoning att han blir förbannad och skriker och sådär. Negativ kritik är förstås nödvändig många gånger och en förutsättning för att spelarna skall utvecklas.
Nu verkar Jörn ha klarat sig från allt för många schismer i karriären så han är nog hård på rätt sätt så att säga.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Usch, det där kränkte mig... buhu, #metoo #GemigEnKränkthetsBlankett
Kommentera