1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474636 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1908149

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo:
Den biten hänger jag med på, tkr själv inte människor spelar kränkthetskortet så ofta. Däremot gnälls det en hel del och ställa diverse orimliga krav på andra i kombination med tämligen modesta krav på sin egen prestation vilket jag antar det är det du menar och då håller jag med. Såg bara inte kopplingen till metoo.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Kopplingen till metoo handlar om hur svårt många har med att handskas med handling och ord utan att spåra ur.
otroligt många kvinnor började känna sig kränkta ju mer media slängde bensin på elden i och med metoo rörelsen som senare blev en ren häxjakt, dvs att kvinnor (först och främst) kom på att dom blev kränkt för att någon kille tex raggat på dom, en medelålders kvinna här i stan anmälde en 80 årig herre för att han hälsade på henne (som den väluppfostrade generationen fick lära sig att man gör, lyfter på hatten och hälsar när man möter en kvinna) när dom möttes på stan, hon blev så förbannad och kränk för att han hälsade på henne så hon skrev en insändare i tidningen och polisanmälde herren för ofredande.
Folk idag går omkring med någon inre ilska och kan absolut inte ta någon kritik helt förblindad från omgivningen, man är dessutom helt oförmögen att förstå att andra människor har andra åsikter eller värderingar.
Nu tror jag absolut inte det är så illa inom hockeyn utan dessa problem återfinns nog oftast bland unga kvinnor i storstäderna, men nog har man stött på spelare som inte klarat av att ta kritik, man har helt enkelt tyckt att man är bättre än vad man är och konstruktiv kritik blir ungefär som en lögn för dom, sist i raden är väl Stenkvist som själv tyckte han var för bra för att spela 3e backpar i Modo fast tränarna och de flesta som såg på tyckte lite annorlunda
Kommentera