1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480191 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1908422

Sv: Björklöven - Modo
wolper:

Hela dagen har varit en enda lång väntan och nu går klockan sjukt långsamt. Premiär är premiär även fast vi lirar i HA, det lockar alltid fram samma känslor. Är nyförvärven så bra som vi tror och hoppas, har de spelarna som är kvar tagit rejäla kliv i utvecklingen under sommar och försäsong, kommer Enström att dominera och leda laget, kommer Hellkvist vara den kapten som kan vända vår skuta som var på väg nånstans utan riktig kurs?

Inget av detta kommer vi få svar på ikväll, men man hoppas iallafall få se glimtar av stabilt spel som ger en trygghet och poäng under 52 omgångar.

Hoppas verkligen på en vinst så vi kickstartar säsongen, men försöker att hålla ner förväntningarna för att inte vara sur och besviken där runt 21:30.

Lotten har gett oss en riktigt svår utmaning i premiären, två lag som tippas högt möts och vi får bortaplan och en fullsatt arena mot oss. Det lag som tar denna premiär kan få en riktigt boost på säsongen, tänk vad det gör för moralen att vinna en premiär, ett derby och dessutom inför en fullsatt arena. Det lag som förlorar får jobba vidare och intala sig att detta är bara en match av 52.

Hoppas grabbarna och Hellkvist gillar denna utmaning och vad som finns att vinna ikväll.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Björklöven - Modo
Rytter: Om inget oväntat sker så avgör nog domaren
Kommentera

Sv: Björklöven - Modo
Rytter:

ljuset i tunneln!
Kommentera