1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

301480 inlägg · 3804 ämnen

Inlägg #1910441

Sv: Modo Leksand 29 9 2018
ivandrago: Sedan brukar det alltid vara lite klent med publik på hösten. om det är älgjakt, fotbollen eller bara generellt för bra väder vet jag inte.

Däremot känner jag mig rätt säker på att vi kommer att dra mer med publik om vi fortsätter spela som vi börjar serien. Det är inte de lättaste fyra lagen vi började med direkt.

Varför går Löven så tungt? Jag tyckte de såg homogena och svårspelade ut när jag såg dem på försäsongen, men det stämmer inte för dem.
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo Leksand 29 9 2018
J F K:
Tycker bredden på FW-sidan inte var den bästa inför säsongen, delvis samma problem som vi hade förra säsongen. De gick exv på 3 kedjor mot oss i sin t-match om jag inte missminner mig. Man får räkna med skador under säsongen och deras fall blir det lite tunt framåt kan jag tycka. Sen vet jag inte om det är det som är problemet under matcherna i allsv.
+2
Kommentera

Sv: Modo Leksand 29 9 2018
J F K: Exakt sen kommer det ta ett tag för dom mindre insatta att ändra sin syn på Modo och att åka på Modo matcher. Många säger bara, Ah dom förlorar ju hela tiden! Ingen idé att åka då. Typ så. Om vi bli ett vinnande lag igen så kommer vi locka tillbaka många som inte åker på matcher längre.

Av de jag har sett så slarvar deras backar oerhört mycket, två av målen som dom släppte in mot Oskarshamn var rena slarv, och ena var en tabbe av målvakten.
Kommentera