1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478713 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1911168

Sv: Karslkrona - Modo
Dundee:
Timrå hade med allsvenska mått en rätt bra budget förra säsongen, vi jämf oss ju inte med SHL lag utan Pantern/Västervik/Tingsryd etc. Ja det är lite det jag år inne på om man nöjer sig med topp 8 då har man använt pengarna fel, alternativt att något annat inte fungerar. Om man som supporter inte har högre förväntningar än topp -8 kan jag köpa men om klubben har den målsättningen så tror jag inte man kommer gå upp.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Karslkrona - Modo
Tarasov: Nä jag anser att vi har använt pengarna fel om det är som du säger att vi har så stor budget. För det är inte i år som vi ska gå upp det har vi inte materialet för och vi ska ju ej använda den där fonden i år heller. Utan som jag förstått det så ska man använda fonden kanske nästa år eller året därpå.

Det viktigaste med årets säsong är väl att nå till playoff och etablera sig som ett stabilt lag som hör hemma i top 8. Vi har ju inte direkt lyckats dom senaste åren så första målet bör vara komma top 8 och därifrån jobba sig vidare. Men jag har väldigt svårt att se att vi ska ha något med shl att göra i år. Därav jag menar kommer man top 8 och gör ett bra playoff så är det godkänt med tanke på vad vi lyckats med en så länge.

Yes där kom reduceringen i alla fall. Vill även passa på att berömma Jellvert många som skakade på huvudet av den värvningen men han imponerar på mig betydligt mer en vad vår tänkte första center Jonatan Johnsson gör.
Kommentera