1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

301505 inlägg · 3804 ämnen

Inlägg #1912131

Sv: Modo - Tingsryd
Nucky: Ja, det är fantastiskt. Men frågan är ändå. Hade ha gjort samma med de tidigare årgångarna, eller är det tajming. Är det dags just nu?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Tingsryd
NuMo: Är nog en kombination.
AJ så alltid att man bygger långsiktigt, att det jobb man lade ner då skulle betala sig inom 2-3 år.
Tror han har rätt i det. 16/17 hade man väl 7-8 juniorer som kom direkt från J-lagen, kanske inte för att de platsade men för att man inte hade så mycket annat att sätta in.
Den generationen spelare har tagit steg varje år, och därmed höjt lägstanivån i laget år för år.
Tror dock inte dagens lag varit lika bra under AJ eller Säcken. Det Björn bidragit med är noggrannhet och en spelidé alla verkar tro på till 100%.
Spelarna ser ut att vara trygga, och alltid veta nästa steg. Inte som förr när man mest såg förvirrade ut.
Det är ingen som åker runt och glider och tittar på, utan alla verkar vara delaktig och veta sin roll. Då blir det också så jävla mycket enklare att alltid ha farten med sig.
Något förenklat tror jag det är så.
+4
Kommentera

Sv: Modo - Tingsryd
NuMo:
En kombination av olika saker, tror Hellkvist såklart lyckats bättre med tidigare upplagor om allt runtomkring varit detsamma. Men nu så har vi en viss kontinuitet i truppen, gissar att många är både lättare och starkare. Laget är djupare både vad det gäller backsidan och anfallssidan.
Kommentera

Sv: Modo - Tingsryd
NuMo: tolka mig inte som negativ tänker bara att det är svårt veta hur laget står sig, vinst mot Almtuna, Löven o Tingsryd som samtliga startat dåligt o ligger i botten, KHK går sådär däremot Leksandsmatchen var kanon dock varvar Lif dåliga insatser mot bra plus att de hade 3-4 killar borta mot oss, mot AIK hade vi några vilsna min som sabbade matchen men AIK var bättre , sen kommer förhoppningsvis även Modo att utvecklas o viktiga poäng som ramlat in hittills, fem matcher nu på tio dagar så en tuff utmaning väntar, kan de knipa 7-8 p tror jag vi får vara nöjda
Kommentera