1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479956 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1914435

Sv: Vita Hästen - Modo 2018-10-17
Robin Ztorken L: Jag tror inte att det hade varit spelbart...

En skitmatch igår igen sett till spelet i egen zon. Det håller inte att gång på gång bara hoppas att vår offensiv och Hanses ska fixa eventuella missar. Det var nog nödvändigt att vi åkte på en sådan här smäll för att komma tillbaka till det spel vi hade inledningsvis av serien. Det är som om tuppkammen och nonchalansen växt i samband med att vi ändå vunnit, trots att vi inte koncentrationsmässigt varit helt påslagna.

Det som brukar definera ett topplag är i första hand att man studsar tillbaka efter förluster. Att aldrig förlora mer än en - två matcher på raken brukar känneteckna lag som ligger i toppen, för skitmatcher eller matcher där motståndarna överträffar sig själva inträffar alltid någon gång då och då.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Vita Hästen - Modo 2018-10-17
J F K: Ja, men för att gnälla ändå när vi är i topp blablabla. Vi har gjort EN helgjuten insats, det var mot Leksand. Om jag minns rätt har vi i alla andra matcher dippat rejält i minst en period. Ska vi utmana(som vi självklart ska) om en SHL-plats i vår bör vi snart börja spela för varann i 60 minuter. Motståndarnas vassaste vapen är ju när MoDo ska lira sej ur egen zon. direkt pinsamt att se alla dessa indianare
Kommentera