1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478785 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1914432

Sv: Vita Hästen - Modo 2018-10-17
Tarasov: Hade nog räckt med en spänn :-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Vita Hästen - Modo 2018-10-17
Robin Ztorken L: jag undrar vad som hänt med dig? Kan du dela med dig av psykologiska tips till Modo om det blir kämpigt?

Nåja, jag tror att det kan bli några bakslag här och där, det viktiga är väl helt enkelt att vi inte hamnar i dåliga vanor. Det som är positivt är att mot motståndare där målvakten inte storspelar har vi kapacitet att göra många mål. Tror vi med tiden blir bättre på att täppa till bakåt och avvägningarna blir bättre.

Hur många indianare slår Toby? Ingen är felfri men han är extremt skicklig att snabbt spela sig ur vår zon. Det har han inte lärt sig under en natt och jag får känslan att våra yngre spelare som uppmanas våga utan att bli bänkade blir mindre hämmade i sitt spel och i längden kommer bli grymt duktiga och utvecklas snabbare med detta spelsättet. Det handlar om att ligga på gränsen många gånger. Lyckas du kan det vända spelet, missöyckas du blir det en svår situation bakåt. I vilket fall som helst utvecklas du. Sålänge vi håller oss i toppen finns ingen anledning att ändra på detta.

Hedberg tex vet att han slår indianare, alla vet det. Han behöver inte konsekvenser utan förstår dem själv och kommer garanterat försöka slå bättre pass.
Kommentera

Sv: Vita Hästen - Modo 2018-10-17
Robin Ztorken L: Jag tror inte att det hade varit spelbart...

En skitmatch igår igen sett till spelet i egen zon. Det håller inte att gång på gång bara hoppas att vår offensiv och Hanses ska fixa eventuella missar. Det var nog nödvändigt att vi åkte på en sådan här smäll för att komma tillbaka till det spel vi hade inledningsvis av serien. Det är som om tuppkammen och nonchalansen växt i samband med att vi ändå vunnit, trots att vi inte koncentrationsmässigt varit helt påslagna.

Det som brukar definera ett topplag är i första hand att man studsar tillbaka efter förluster. Att aldrig förlora mer än en - två matcher på raken brukar känneteckna lag som ligger i toppen, för skitmatcher eller matcher där motståndarna överträffar sig själva inträffar alltid någon gång då och då.
Kommentera