1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

325676 inlägg · 3867 ämnen

Inlägg #1914436

Sv: Vita Hästen - Modo 2018-10-17
Robin Ztorken L: jag undrar vad som hänt med dig? Kan du dela med dig av psykologiska tips till Modo om det blir kämpigt?

Nåja, jag tror att det kan bli några bakslag här och där, det viktiga är väl helt enkelt att vi inte hamnar i dåliga vanor. Det som är positivt är att mot motståndare där målvakten inte storspelar har vi kapacitet att göra många mål. Tror vi med tiden blir bättre på att täppa till bakåt och avvägningarna blir bättre.

Hur många indianare slår Toby? Ingen är felfri men han är extremt skicklig att snabbt spela sig ur vår zon. Det har han inte lärt sig under en natt och jag får känslan att våra yngre spelare som uppmanas våga utan att bli bänkade blir mindre hämmade i sitt spel och i längden kommer bli grymt duktiga och utvecklas snabbare med detta spelsättet. Det handlar om att ligga på gränsen många gånger. Lyckas du kan det vända spelet, missöyckas du blir det en svår situation bakåt. I vilket fall som helst utvecklas du. Sålänge vi håller oss i toppen finns ingen anledning att ändra på detta.

Hedberg tex vet att han slår indianare, alla vet det. Han behöver inte konsekvenser utan förstår dem själv och kommer garanterat försöka slå bättre pass.
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Vita Hästen - Modo 2018-10-17
henkeiskogen:
Psykologisk hjälp? Kolla tabellen 10 matcher 8 segrar 😉
+2
Kommentera

Sv: Vita Hästen - Modo 2018-10-17
henkeiskogen: Hedberg kommer att lära sig mer och mer hur forwards åker och åt andra hållet så kommer forwards lära sig hur man ska åka för att vara spelbar. I alla fall verkar allt jag sett och hört av Hellberg handla om att underlätta för det.

Toby är så snabb i tanken och har så bra klubbteknik att han inte bara hinner titta upp, utan också slå de passningarna. Så långt tror jag inte att våra yngre backar hinner i vinter, utan där får vi helt enkelt underlätta för dem att göra rätt...
+1
Kommentera

Sv: Vita Hästen - Modo 2018-10-17
henkeiskogen: Det var en match vi helt enkelt schabblade bort.
Tror vi vann skotten med typ 40-20, så så illa var det nog inte.
Det var ju trots allt på bortais och vinna skotten så tydligt säger väl mest om hur det såg ut bakåt, stundtals
+1
Kommentera