1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478810 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1915040

Sv: Vita Hästen - Modo 2018-10-17
Gavelo: Eftersom du inte läser mina inlägg så är det onödigt att kommentera egentligen. Men var har jag skrivit att juniorer slår indianare(även om dom gör det)?

Och vad har Unge Herr Wernbloms 'onödiga' utvisningar med saken att göra?

Du blandar korten friskt, men ingen substans där...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Vita Hästen - Modo 2018-10-17
puffe: Du skriver att en del har svårt med värderingarna när man ska spela enkelt eller vara konstruktiv med pucken i bland annat egen zon, jag svarade på det att juniorer i synnerhet gör dessa misstag men att det knappast är vettigt att gnälla på detta då värderingar i svåra situationer kommer med erfarenhet så att din kritik delvis är rätt dum.
Övrigt lyfte du fram Werner jr som briljant när det kommer till värderingar, att lyfta enkelt Om det behövas, absolut så är det nog men samtidigt så har han svårt med andra värderingar, tex som jag skrev i det fysiska spelet där han är lite för het, men att även det kommer bli bättre med lite erfarenhet.

Allt börjar med att du sågar rätt mycket med modos spel i defensiv zon och att man måste bli bättre om vi ska ha en chans på shl, på just det svarade jag att det är ungefär 40 omg kvar att träna på att minimera misstagen och göra rätt värderingar, att klaga på detta redan nu är inte konstruktivt för 5 öre utan spelsystemet Hellkvist har infört måste få ta sin tid att sätta sig.
Kommentera