1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479979 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1919332

Sv: Modo - AIK
Då har Modo sämst formkurva i hela allsvenskan, man rasade idag 3 placeringar ner till 6:e, om 2 dagar så ligger Modo mest troligen 7:a, sen kommer lite vila.

Modo måste spetsa truppen rejält, börja med att lägga stora delar av budgeten på en högklassig målvakt
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - AIK
Det är bara bryta ihop och komma igen. Ny match på söndag kommer säkerligen bli riktigt tufft att vinna den, men är man en supporter så får man stötta laget i med och motgång. Jag vet att många är otroligt besvikna för man haft höga förväntningar på detta lag. Men nu är det som det är och man får kanske sänka förväntningarna och börja inse att vi ej är något lag som ska slåss om en shl plats redan i år.

Vi har det material vi har många tycker detta material ska vara i ett shl kval, jag själv tycker inte vi har det materialet. Vi ska absolut inte börja handla nya spelare för då är det bättre att ge våra yngre grabbar mer chanser. Det är mycket kvar av denna säsong och allt kan fortfarande hända.

Nu bryter vi ihop alla och stöttar grabbarna istället det är ju nu när det går tungt som dom behöver mer stöd och inte mer klagomål.
Kommentera

Sv: Modo - AIK
Gavelo: Helt jävla otroligt hur laget kan sjunka så pass lågt efter den fina inledningen. Bara att hoppas att detta är en tillfällig svacka, och den enda på säsongen. Nu måste de ta mig fan slå Leksand! Även om jag ställer in mig på förlust även där...

Jag är nyfiken på hur Dackell hade skött sig. Kanske hade han varit en ny Wallin.
Kommentera