1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478978 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1919337

Sv: Modo - AIK
Det är bara bryta ihop och komma igen. Ny match på söndag kommer säkerligen bli riktigt tufft att vinna den, men är man en supporter så får man stötta laget i med och motgång. Jag vet att många är otroligt besvikna för man haft höga förväntningar på detta lag. Men nu är det som det är och man får kanske sänka förväntningarna och börja inse att vi ej är något lag som ska slåss om en shl plats redan i år.

Vi har det material vi har många tycker detta material ska vara i ett shl kval, jag själv tycker inte vi har det materialet. Vi ska absolut inte börja handla nya spelare för då är det bättre att ge våra yngre grabbar mer chanser. Det är mycket kvar av denna säsong och allt kan fortfarande hända.

Nu bryter vi ihop alla och stöttar grabbarna istället det är ju nu när det går tungt som dom behöver mer stöd och inte mer klagomål.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - AIK
Dundee: Du har pratat i flera år nu om att vi inte har tillräckligt bra material. Så pass dåligt att vi ska vara nöjda med en placering bland de åtta bästa. Det jag undrar är vilka lag du anser har bättre spelarmaterial. Leksand och AIK kan jag köpa, men sen då? Frågar av ren nyfikenhet.
Håller dock med dig om att de unga, egna, talangerna ska få sin chans/speltid. Samt att det är lååångt kvar på säsongen och vi kan rent av vinna serien.
Kommentera

Sv: Modo - AIK
Dundee: Men tyvärr så går det inte att ge våra yngre en chans, med juniorer kommer vi aldrig att vinna AS, det krävs bra shl spelare för att vinna AS, därför kommer vi att tvingas värva 3-4 riktiga toppar varje år för att ha en minsta chans till avancemang.
Ska man kunna bygga något på egna spelare så måste man få fram toppspelare och några sådana har inte Modo idag, finns andra allsvensk lag som har större talanger i föreningen.
Modo skall ha som målsättning att gå upp varje säsong, att bygga något är såklart bra, men så fort man får fram ett guldkorn så sticker dom och därför måste man satsa hårt varje säsong tills man har turen på sin sida och får allt att stämma samtidigt som man får möta ett shl lag som har motstuds.
Kommentera