1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474670 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1919345

Sv: Modo - AIK
Dundee: Du har pratat i flera år nu om att vi inte har tillräckligt bra material. Så pass dåligt att vi ska vara nöjda med en placering bland de åtta bästa. Det jag undrar är vilka lag du anser har bättre spelarmaterial. Leksand och AIK kan jag köpa, men sen då? Frågar av ren nyfikenhet.
Håller dock med dig om att de unga, egna, talangerna ska få sin chans/speltid. Samt att det är lååångt kvar på säsongen och vi kan rent av vinna serien.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - AIK
Scallion: Leksand,AIK som du nämner tycker att Södertälje samt Björklöven inte har så dåliga lag heller på papperet. Men det finns inga lätta matcher i en sådan här serie det ser man ju hela tiden att botten slår toppen i många matcher.

Vi har absolut en bra allsvensk trupp på papperet men vi saknar enligt mig 1 riktigt bra första center 1 riktigt bra målvakt som kan hålla en jämn nivå. Samt man saknar en till pp back som vet vart målet är tex en som Larsson i AIK.

Men vi ska till playoff med detta lag. Men känns som vi saknar en toppkedja som man kan luta sig emot. Vi har förstärkt 3e 4e kedjan men ej dom 2 första. I offensiven.
Kommentera