1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478702 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1919359

Sv: Modo - AIK
Scallion: Leksand,AIK som du nämner tycker att Södertälje samt Björklöven inte har så dåliga lag heller på papperet. Men det finns inga lätta matcher i en sådan här serie det ser man ju hela tiden att botten slår toppen i många matcher.

Vi har absolut en bra allsvensk trupp på papperet men vi saknar enligt mig 1 riktigt bra första center 1 riktigt bra målvakt som kan hålla en jämn nivå. Samt man saknar en till pp back som vet vart målet är tex en som Larsson i AIK.

Men vi ska till playoff med detta lag. Men känns som vi saknar en toppkedja som man kan luta sig emot. Vi har förstärkt 3e 4e kedjan men ej dom 2 första. I offensiven.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - AIK
Dundee: Vi har ingen dålig trupp, den är klart bra nog för att vara ett topplag.
Vad vi behöver är en bra förstemålvakt, det saknar vi idag.

Sen kan man ju undra vad det beror på att vi alltid får våra spelare att alltid underprestera så våldsamt. Finns ju ingen jämförelse någon annanstans och dessutom år efter år , oavsett ledning.
Nu har man till och med lyckats med konststycket att få Tobbe Enström se ut som en medelmåttig allsvensk back. hur lyckas man med det?
Trodde han skulle sticka ut och tokdominera på denna nivå men icke sa Nicke
Kommentera

Sv: Modo - AIK
Dundee: Spelarna låser in sig och ”vädrar”, Hellkvist är uppgiven där ingenting i spelet funkar och ber om ursäkt till publiken som kom!

Liknar exakt tidigare år, tränarna har ingen aning vad dom gett sig in på och den berömda sjukdomen i föreningens väggar är återigen övermäktiga. (Lite ironi)

Dock förefaller det ju extremt märkligt om nu laget efter att ha ”vädrat” skulle börja spela bra hockey igen, då har ju denna 5 matcher långa svacka endast berott på lättja och inställning vilket skulle göra mig mer förbannad som betalande supporter än att man faktiskt fortsätter att förlora för att man helt enkelt har blivit omsprungna av många andra lag i kvalite.
Kommentera