1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478039 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1919377

Sv: Modo - AIK
Dundee: Spelarna låser in sig och ”vädrar”, Hellkvist är uppgiven där ingenting i spelet funkar och ber om ursäkt till publiken som kom!

Liknar exakt tidigare år, tränarna har ingen aning vad dom gett sig in på och den berömda sjukdomen i föreningens väggar är återigen övermäktiga. (Lite ironi)

Dock förefaller det ju extremt märkligt om nu laget efter att ha ”vädrat” skulle börja spela bra hockey igen, då har ju denna 5 matcher långa svacka endast berott på lättja och inställning vilket skulle göra mig mer förbannad som betalande supporter än att man faktiskt fortsätter att förlora för att man helt enkelt har blivit omsprungna av många andra lag i kvalite.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - AIK
{Gavelo. Enkelt svar !! Nu har vi / Modo hockey en tränare som värnar mer om sina egna nyförvärv hagelin och hans släkting elvenäs än övriga i laget !! Och har ingen i detta Modo forum märkt detta kan ni lägga ner era kommentarer nu!!!! För ett Modo hjärta som mig själv har redan sett nog av hagelin och elvenäs JAG VILL se mer av Wahlgren Jakobsson Pettersson Wernblom jag är INTE intresserad av Björns jävla släkt / kompisar från lag han varit verksam förut !!!
Kommentera

Sv: Modo - AIK
Gavelo: Alla lag hamnar ju i formsvackor under en säsong. Det jag upplever är att vi är otroligt slutkörd för det finns ingen kräm kvar i benen eller skallen. Sista matcherna har dom andra åkt ifrån oss ganska lätt. Vi vann mycket i början pga farten vi hade i spelet. Och vad det handlar om kan man ju fråga sig är vi tillräckligt bra tränade för klara av denna typ av hockey? Den kräver oerhört mycket energi.
Kommentera