1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479946 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1919384

Sv: Modo - AIK
Gavelo: Alla lag hamnar ju i formsvackor under en säsong. Det jag upplever är att vi är otroligt slutkörd för det finns ingen kräm kvar i benen eller skallen. Sista matcherna har dom andra åkt ifrån oss ganska lätt. Vi vann mycket i början pga farten vi hade i spelet. Och vad det handlar om kan man ju fråga sig är vi tillräckligt bra tränade för klara av denna typ av hockey? Den kräver oerhört mycket energi.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - AIK
Dundee: Alla lag har ju inte det, Timrå ifjol hade ingen, mora året innan det, tycker inte att Oskarshamn egentligen heller hade det osv, det där är mest en billig ursäkt för att få misslyckas anser jag!
Jag har inget problem att man förlorar en eller flera matcher i rad, det behöver inte vara en svacka för det, man kan vara riktigt bra men ändå förlora!
en svacka för mig är när man förlorar för att man helt enkelt inte är bra vilket är en jäkla skillnad.

Modo har vartenda år minst en äkta lång svacka där man frångår precis allt som behöver göras för att vinna hockeymatcher och spela bra hockey.
Möjligt att Hellkvist har en idé med att köra slut på laget i tidigt skede för att sedan kunna vara konstruktiva och orka maxa sista halvan av serien, lyckas han med det och vi når shl så får han närmast en gudalik status av mig iaf.

Men som du sedan skrev så kan man lägga sista 2 veckorna åt handlingarna och sikta framåt, serien är igång och det finns inget annat att göra.

Tippar en kassaskåpssäker hemmaseger på söndag 5-3
Kommentera

Sv: Modo - AIK
Dundee:
Ja den här typen av hky kräver verkligen att alla hugger i, och dessutom gör det på rätt sätt. Din fråga är berättigad även om jag tror orken finns så är frågan om kunnandet finns hos individer rent taktiskt/tekniskt att spela denna typ av hockey match efter match. Vi lär få svar de 10 närmaste matcherna...
Kommentera

Sv: Modo - AIK
Dundee: Tror isåfall det är mentalt man är tröttkörda.
Hellkvist var inne på det i början på säsongen, att spelet är jobbigt fysiskt men framför allt mentalt och att vi förmodligen får se några svackor under säsongen innan spelarna har det i ryggmärgen.
Räcker att de tvekar nån tiondels sekund och börjar fundera så ser(och går) det mycket långsammare.
Igår var det klar temposkillnad i skridskoåkning, passningar och spelet utan puck där vi mest står stilla och funderar. Vi får inte med oss farten i någon del av spelet, passningar kommer i bästa fall i knähöjd, värsta fall 1m bakom. Spelarna igår fick stanna upp och fippla/sträcka sig efter pucken och kontringsmöjligheten är borta.
Väldigt stor skillnad mot de första matcherna.

Var f.ö på plats igår. Bra tryck på på publiken, och lite skön kempis-domar-hat-stämning;)
Men det förtjänar han, så satans usel domaren var igår.
Kan också konstatera att jag tyvärr inte gjorde något Ivandrago-intryck på laget.. I am NOT the one..
Kommentera

Sv: Modo - AIK
Varför har dom svarta nummer på tröjorna? går ej att se vilka nummer det är på TV sändningen
Kommentera