1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478065 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1919426

Sv: Modo - AIK
Dundee: Alla lag har ju inte det, Timrå ifjol hade ingen, mora året innan det, tycker inte att Oskarshamn egentligen heller hade det osv, det där är mest en billig ursäkt för att få misslyckas anser jag!
Jag har inget problem att man förlorar en eller flera matcher i rad, det behöver inte vara en svacka för det, man kan vara riktigt bra men ändå förlora!
en svacka för mig är när man förlorar för att man helt enkelt inte är bra vilket är en jäkla skillnad.

Modo har vartenda år minst en äkta lång svacka där man frångår precis allt som behöver göras för att vinna hockeymatcher och spela bra hockey.
Möjligt att Hellkvist har en idé med att köra slut på laget i tidigt skede för att sedan kunna vara konstruktiva och orka maxa sista halvan av serien, lyckas han med det och vi når shl så får han närmast en gudalik status av mig iaf.

Men som du sedan skrev så kan man lägga sista 2 veckorna åt handlingarna och sikta framåt, serien är igång och det finns inget annat att göra.

Tippar en kassaskåpssäker hemmaseger på söndag 5-3
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - AIK
Gavelo: Oskarshamn var allt annat än jämna ifjol, och för 3 år sedan låg Leksand sist i HA. Vi Modoiter vet alltför väl hur det slutade den gången.
Vill inte hänga ut enskilda spelare, men med en riktigt bra målvakt igår hade det varit 0-1 efter första perioden igår, om ens det.
Tror det är därför vi blir så ängsliga i bp också, och i princip sitter i knät på målvakten.
Mora började förresten serien väldigt svagt det år de gick upp, tills de värvade Engstrand. Efter det lyfte hela laget.

Som det var igår har vi ett handikapp på 2-3 mål/match plus osäkerheten, som kanske är ännu värre.
Utan en matchvinnande målvakt kommer vi aldrig bli något annat än ett mediokert lag, så viktig är den positionen.
Sedan kan man såklart beskylla försvaret för mycket igår också, men faktum kvarstår att Hanses släpper 3 av de 5 första skotten i första perioden igår.
Kommentera