1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478765 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1919336

Sv: Modo - AIK
Scallion: Samma visa varje år, föreningen har psykologiska problem och klarar inte av pressen, så fort man är uppe i toppen så krampar laget ihop och man faller ner till plats 8-10.
En sak som jag dock inte begriper är varför man blir en sådan usel hockeyspelare bara för att man har uselt självförtroende eller har psykologisk problem, man kan väl åka skridskor, utnyttja den talang man har, jobba hårdare och pressa sig till att få någon form av utdelning?!

Känslan är i Modo att man är nöjd som man har det, man har en lön, en fin arena att spela hemmamatcher i, man kan sitta på Waynes i ”innekläder” och fika osv, för att dra en parallell så mötte jag Micke P 2 h före matchstart i slutspelet -07 löpandes söderut vid OKQ8 rondellen, han var ute och tränade, men så gjorde han aldrig en dålig match heller!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - AIK
Gavelo: Är exakt den känslan jag också har. Man är nöjd med att spela i Modo, man har en bra lön, bra arena osv... Är därför jag hoppas att killar som Wernblom, Wahlgren, Jakobsson osv verkligen kan ta klivet och bli bärande spelare. Våra ledande spelare. För de känns ändå som att de kan känna något för klubben och inte bara se hockeyn som ett sätt att försörja sig.
Nu skriver vi förvisso i affekt. Jag vet att Johan Eriksson alltid hållt på Modo trots att han är ifrån Sandviken och Brynäsfostrad. Men ändå, NÅNSTANS måste fan förklaringen finnas...
Kommentera