1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481423 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1919340

Sv: Modo - AIK
Gavelo: Är exakt den känslan jag också har. Man är nöjd med att spela i Modo, man har en bra lön, bra arena osv... Är därför jag hoppas att killar som Wernblom, Wahlgren, Jakobsson osv verkligen kan ta klivet och bli bärande spelare. Våra ledande spelare. För de känns ändå som att de kan känna något för klubben och inte bara se hockeyn som ett sätt att försörja sig.
Nu skriver vi förvisso i affekt. Jag vet att Johan Eriksson alltid hållt på Modo trots att han är ifrån Sandviken och Brynäsfostrad. Men ändå, NÅNSTANS måste fan förklaringen finnas...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - AIK
Scallion: hur i helvete ska de bli verklighet när Hellqvist prioriterar sina bedrövliga ny förvärv som elvenäs och den totalt värdelösa hagelin jag personligen som haft vip kort sen 1978 ger upp kommer aldrig mer gå på hockey efter detta år med en sån jävla bedrövlig tränare som Hellqvist förlora 5 av 6 matcher och inte ändrar nått ????? Vi skulle prioritera grannens grabb så nya frön osv jävla bullshit köper mediokra spelare som Björn Hellqvist är kompis med och bänkar grannens grabb !!! FY FAN MODO HOCKEY detta var inte er plan skärp er nu !!
Kommentera