1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

298239 inlägg · 3803 ämnen

Inlägg #1920054

Sv: Apropå ingenting...
Rogersson: Så sant det finns nog inte många ljusglimtar i modos framtid. Ekonomi kommer bara bli sämre och sämre, men vem vill betala för att se detta nä då kan man få ut bättre nytta av sina pesetas. Kul man fick uppleva ett SM-guld nu känns kk och div 1 betydligt närmare än att någonsin få se shl eller ens shl kval i fjällräven.
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
atomragnar:
Att ekonomin skulle gå i kras trodde du ju även förra året, ekonomin är det minsta man behöver oroa sig för i nuläget. Vi har tom skaffat oss en liten ”krockkudde” för framtiden.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
atomragnar: Även om vi förlorar idag så är det bättre än ifjol som var bättre än året innan såhär långt. När vi spelar på topp tycker jag att vi är många klasser bättre än ifjol, men nu var det länge sedan matcherna mot SSK och Pantern.

Att vi ändå inte tabellmässigt inte är långt bättre än ifjol beror mycket på att vi har nästan sämst målvaktsspel i hela serien där vi ifjol låg nära toppen. Vi får nästan inga poäng där målvakten stjäl matchen åt oss, där vi vunnit flera tidigare säsonger.

Tempot är i alla fall klart bättre. Leksand tycker sig göra en kanonmatch och ändå är det ett turmål och ett mål där walfridssons slogs ur hans händer där han lätt avstyrt annars.
+1
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
atomragnar: men herregud din pessimism är fan komisk!🤣
Hanses i form och vi spelat "normalt" framåt så hade resultatet varit det omvända.
Kommentera