1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474552 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1922856

Sv: Västerås - Modo
Hakning-Henrik: för he.vete Hellqvist !!! Kollar man på träningarna så fattar man nada hur karln matchar laget !!!! Elvenes ?????? Varför skulle vi värva honom ??? Gör ju ingen glad !!sen tar man in en junior som inte tidigare fått chansen ?? Hallå !panik? Och sen varför spelar Hellqvist sönder spelare som inte är bra ???har dom ett kontrakt som säger att dom ska spela oavsett hur risigt dom spelar ??? Kan nån berätta för vd videbro eller sundlöv att tyvärr ni spelar en förbannat tråkig ishockey , och därför kommer inte fler och tittar !!! Mvh uttråkad modoit sen tidigt 70 tal !!! PS.... en känga till Gravelo !!! Ja detta skrivs i AFFEKT !!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Västerås - Modo
Men herregud det är mycket kvar om att spela om denna säsong. Sedan vad är det som säger att det är i år vi ska gå upp?, fonden ska väl inte börja användas för nästa säsong som jag förstått det. Kommer vi till playoff i år så är det ett rejält kliv åt rätt håll man kan inte bara trycka på en knapp och tro att man ska vara ett topplag direkt.

Ge Hellqvist den tid Karln behöver så kommer vi garanterat vara med och räkna med och om det är denna säsong eller om 2 säsonger återstår att se men jag tror verkligen vi kommer ta steg varje säsong.
Kommentera