1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

324617 inlägg · 3867 ämnen

Inlägg #1923317

Sv: DEN STORA FRÅGAN - ÄR VI VÄRDA FRAMGÅNG?
Snake Streamer:
Om jag känner mig värd framgång för Modos a-lag, nej faktiskt inte. Inte pga att jag känner mig träffad av ditt inlägg snarare tvärtom😁. Är inte helt säker på kopplingen mellan positiv support och framgång, känns som att leksand isf borde ligga bättre till. Och ett litet under att Brynäs vart i SM-final för två år sen.

Jag hejar på laget och önskar dem välgång( och även bygden Örnsköldsvik)men tror inte jag har så mkt med denna välgång att göra, kanske har jag fel tänker fel osv. Följer laget för att det är mitt sätt att kanalisera mitt intresse för hockey, hur byggs laget, vilka spelare kommer utvecklas, skall man värva inte värva osv. Ger aldrig upp om avancemang förrän det är matematiskt kört.

Däremot så håller jag med om kärnan i ”noll impulskontroll”, tyvärr så tkr jag samtalsklimatet på kvitter/forum mm är vedervärdigt i hel del fall. Undrar om inte kvitter är värst, relativt välkända personer som kallar andra debattörer för idioter och diverse förolämpningar stör som spön i backen. Att säga att laget inte gör en dålig match eller att PP/BP inte fungerar är sin sak och en på hkyforun mkt intressant diskussion. Detsamma kan även gälla tonläget när man skriver om domare.

Visst kan det snackas en del i fikarum mm men inte i närheten av den nivå som finns på nätet. Själv tror jag den ökade distansen till den man skriver om och anonymiteten leder till att man tar sig enorma friheter i hur man uttrycker sig om andra. För det är väl knappast troligt att skribenter kastat sig ur diverse kommentarer med spelare ledare framför sig.
+6
Kommentera