1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474669 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1924634

Sv: Pantern - Modo
atomragnar: Jag tror att du har fel bara. Ok, Modo går inte all-in på att gå upp (inte än i alla fall) genom att handla in spets. Däremot tror jag att man fortfarande jobbar för att komma högre upp än åtta. Jag tror Hellkvist jobbar stenhårt för vad han tror ger bäst resultat i år. Jag förstår inte heller hans laguttagning gällande Åström och Wahlgren, men det innebär inte automatiskt att Hellkvist givit upp den här säsongen.

(Skulle man se långsiktigt så är nog matchning av Wahlgren viktigare då han kan stanna i klubben längre än de som bedöms mer talangfulla).

Ja minns hur AJ bänkade Victor Olofsson för att han skulle träna ikapp en vecka. Det kan vara något liknande eller att Wahlgren dras med någon form av skada som påverkar prestationen, men inte nödvändigtvis förvärras om han spelar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Pantern - Modo
J F K:
Jag tycker att man agerar som att man verkligen satsar mot toppen och vill dessutom vara som bäst i till våren. Synd att svackan skulle bli så lång som 8 matcher men förhoppningsvis så är vi färdiga med längre svackor nu.
Kommentera