1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

352537 inlägg · 3916 ämnen

Inlägg #1924887

Sv: Västervik - Modo
Coach: Modo har dialog med sina spelare, både dom som spelar och dom som sitter på bänken, detta är väldigt viktigt i synnerhet när det handlar om juniorer, där man får förklara hur coachen ser och varför denne blir bänkad osv. Att Perra är den som meddelar dessa beslut är inget konstigt eller unikt för Modo då huvudcoachen ofta har mycket annat att göra och då låter han sin assisterande sköta vissa uppgifter.
När det kommer till äldre spelare så är dialogen inte alls lika frekvent som när det handlar om unga spelare i utveckling. Att sitta på bänken och lära kan vara nog så nyttigt för en del individer, men en dialog förs ständigt med alla spelare i laget oavsett vilka som är med i start truppen.

Så nu lägger vi detta åt handlingarna, ok?
+2
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Västervik - Modo
Gavelo: jag vill bara tillägga i protokollet ! Jag vill att Modo hockey lyckas med allt ,, gå upp i SHL få en publik som kommer på matcherna etc .. som Modo håller på nu så svalnar tyvärr intresset för hockeyn i övik markant!! Det är inte det jag vill !! Jag vill att dom har en helt nykter syn på vad vi/publiken vill se .. inte en svåger politik som t,o,m finns i j -18 idag !! Relationer går före prestationer det är inget som jag kan känna sympati för !! Ska vi lycka ta oss till finrummet igen då måste vi/ modohockey ta oss i kragen Och blicka framåt ,, inte göra massa konstiga beslut både i j-20, j-18 och i representations laget .. jag vill som Skellefteå ha en röd tråd genom hela föreningen för att lyckas till slut !! Och det kan ta tid !! Och frågan då till slut Är har vi /Modo råd att hålla oss i allsvenskan nått år till eller ej? Jag anser att vi har för dyr hall osv,, för att klara kontraktet nått år till.!det är ! Inget som jag önskar men är väldigt skeptiskt till en uppgradering till en högre serie!!som läget är nu tyvärr!! PS jag vill inget hellre än att Modo spelar i SHL men snälla! gör rätt hela vägen för det är hyper viktigt !förstå detta !!!
+1
Kommentera