1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

301579 inlägg · 3804 ämnen

Inlägg #1925305

Sv: Västervik - Modo
Gavelo: jag vill bara tillägga i protokollet ! Jag vill att Modo hockey lyckas med allt ,, gå upp i SHL få en publik som kommer på matcherna etc .. som Modo håller på nu så svalnar tyvärr intresset för hockeyn i övik markant!! Det är inte det jag vill !! Jag vill att dom har en helt nykter syn på vad vi/publiken vill se .. inte en svåger politik som t,o,m finns i j -18 idag !! Relationer går före prestationer det är inget som jag kan känna sympati för !! Ska vi lycka ta oss till finrummet igen då måste vi/ modohockey ta oss i kragen Och blicka framåt ,, inte göra massa konstiga beslut både i j-20, j-18 och i representations laget .. jag vill som Skellefteå ha en röd tråd genom hela föreningen för att lyckas till slut !! Och det kan ta tid !! Och frågan då till slut Är har vi /Modo råd att hålla oss i allsvenskan nått år till eller ej? Jag anser att vi har för dyr hall osv,, för att klara kontraktet nått år till.!det är ! Inget som jag önskar men är väldigt skeptiskt till en uppgradering till en högre serie!!som läget är nu tyvärr!! PS jag vill inget hellre än att Modo spelar i SHL men snälla! gör rätt hela vägen för det är hyper viktigt !förstå detta !!!
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Västervik - Modo
Coach: Tycker du har rätt på sätt och vis, även om du är 1-2 år sen på bollen.
Precis som Gavelo är inne på tror jag Modo har träffat botten och börjar så sakta vända uppåt.
Med lite flyt bör vi fixa plats 3-5 i år för att sedan utmana om SHL på allvar nästa år. Kanske t.o.m i år med någon riktig spetsvärvning senare i vinter.
Med direktuppflyttning(som det kanske blir) känns vägen tillbaka lite mindre krokig och framför allt tror jag många tunga sponsorer blir mer lättövertalade när chansen(enligt mig iaf) ökar.
Om det bli så känner jag mig ganska säker på att vi får se Modo i SHL inom några år (sedan gäller det att hänga kvar också förstås)
Kommentera

Sv: Västervik - Modo
Coach: Jag kan lova dig att vi alla vill precis samma saker, och vi är nog väldigt många som både är orolig över framtiden även om jag personligen ser en klar förbättring sedan man lanserade återväxten för ett par år sedan.
Man måste ha klart för sig att allsvenskan är en bra serie spelmässigt och lag som åker ur brukar väldigt sällan ta steget upp direkt, i modos fall har man varit på nedgång i många många år och därför kommer våran vistelse i allsvenskan förmodligen att bli längre eftersom man först måste vända en negativ spiral i föreningen samt börja bygga på nytt.
Jag tror absolut Modo har en tråd i föreningen från juniorerna och uppåt, det gäller bara att fortsätta jobba, sen hoppas man ju att svågerpolitiken upphört sen pirro Alexandersson slutade, Perra har ju en son i Hugo som är riktigt bra men inte fått chansen i A-laget vilket kanske vittnar om att det inte finns så mycket svågerpolitik ändå.

Hur som helst så håller jag med om att för att locka publik så behöver man en bra produkt.
Kommentera