1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

330330 inlägg · 3870 ämnen

Västervik - Modo

1925367 · » Till forumet


Sv: Västervik - Modo
Coach: Tycker du har rätt på sätt och vis, även om du är 1-2 år sen på bollen.
Precis som Gavelo är inne på tror jag Modo har träffat botten och börjar så sakta vända uppåt.
Med lite flyt bör vi fixa plats 3-5 i år för att sedan utmana om SHL på allvar nästa år. Kanske t.o.m i år med någon riktig spetsvärvning senare i vinter.
Med direktuppflyttning(som det kanske blir) känns vägen tillbaka lite mindre krokig och framför allt tror jag många tunga sponsorer blir mer lättövertalade när chansen(enligt mig iaf) ökar.
Om det bli så känner jag mig ganska säker på att vi får se Modo i SHL inom några år (sedan gäller det att hänga kvar också förstås)
Kommentera

Sv: Västervik - Modo
Coach:
Man kan utrrycka sig på olika sätt, ibland så säger spelarna ”ingen aning” eller ”vill inte kommentera”. Besviken kan man vara, frågan är hur man använder sin besvikelse.
+1
Kommentera

Sv: Västervik - Modo
Coach: Jag kan lova dig att vi alla vill precis samma saker, och vi är nog väldigt många som både är orolig över framtiden även om jag personligen ser en klar förbättring sedan man lanserade återväxten för ett par år sedan.
Man måste ha klart för sig att allsvenskan är en bra serie spelmässigt och lag som åker ur brukar väldigt sällan ta steget upp direkt, i modos fall har man varit på nedgång i många många år och därför kommer våran vistelse i allsvenskan förmodligen att bli längre eftersom man först måste vända en negativ spiral i föreningen samt börja bygga på nytt.
Jag tror absolut Modo har en tråd i föreningen från juniorerna och uppåt, det gäller bara att fortsätta jobba, sen hoppas man ju att svågerpolitiken upphört sen pirro Alexandersson slutade, Perra har ju en son i Hugo som är riktigt bra men inte fått chansen i A-laget vilket kanske vittnar om att det inte finns så mycket svågerpolitik ändå.

Hur som helst så håller jag med om att för att locka publik så behöver man en bra produkt.
Kommentera

Sv: Västervik - Modo
Rytter: rytter !!snälla vad ska pojken säga??jo jag är jätte glad att Björn bänkat mig och jag förstår varför!!
Nej han är naturligtvis jätte besviken ,men kan ju inte säga det i en officiell intervju med massmedia begriper du väl ?
+1
Kommentera

Sv: Västervik - Modo
NuMo: kram på dig själv NuMo!! Kan ändå inte släppa alla dåliga beslut som Modo tar ..jag vill att dom kollar hela vägen från j-18 , j- 20 till representations laget . Är vi på rätt väg eller ej ?? Är vi det ? Ja då är jag lugn!!
+2
Kommentera

Sv: Västervik - Modo
Gavelo: jag vill bara tillägga i protokollet ! Jag vill att Modo hockey lyckas med allt ,, gå upp i SHL få en publik som kommer på matcherna etc .. som Modo håller på nu så svalnar tyvärr intresset för hockeyn i övik markant!! Det är inte det jag vill !! Jag vill att dom har en helt nykter syn på vad vi/publiken vill se .. inte en svåger politik som t,o,m finns i j -18 idag !! Relationer går före prestationer det är inget som jag kan känna sympati för !! Ska vi lycka ta oss till finrummet igen då måste vi/ modohockey ta oss i kragen Och blicka framåt ,, inte göra massa konstiga beslut både i j-20, j-18 och i representations laget .. jag vill som Skellefteå ha en röd tråd genom hela föreningen för att lyckas till slut !! Och det kan ta tid !! Och frågan då till slut Är har vi /Modo råd att hålla oss i allsvenskan nått år till eller ej? Jag anser att vi har för dyr hall osv,, för att klara kontraktet nått år till.!det är ! Inget som jag önskar men är väldigt skeptiskt till en uppgradering till en högre serie!!som läget är nu tyvärr!! PS jag vill inget hellre än att Modo spelar i SHL men snälla! gör rätt hela vägen för det är hyper viktigt !förstå detta !!!
+1
Kommentera

Sv: Västervik - Modo
Rytter: Du har fel, jag har fel, finns bara en som har rätt ;)

Modos egna Modano
+2
Kommentera

Sv: Västervik - Modo
Coach:

Angående att björn inte pratar med spelare. Så här säger dom själva.

JJ när han var bänkad:
Hur går snacket med Björn Hellkvist?

– Jag tycker att det har varit bra. Det är ingenting som ligger och gnager på något sätt utan när vi pratar med varandra så är det bra snack, säger Jonathan Johnson
+3
Kommentera

Sv: Västervik - Modo
Nucky:
Nu är det försent, truppen är satt och det är nog svårt att göra jätteförändringar. Men vi har faktiskt våra två lån kvar att utnyttja och det lär ju dyka upp något attraktivt vad det lider.

Tyckte mig se en piggare JJ igår iaf.
Kommentera

Sv: Västervik - Modo
Gavelo: Har tittat på klipp med Al MacInnis och Al Iafrate och inser att det här infernaliska duddandet med pucken borde ersättas med lite slagskott i kryssen.
+2
Kommentera

Sv: Västervik - Modo
Hälge: Ja det har gått lite tungt en tid, farten och tajmingen är inge vidare, men serien är i full gång så det är bara att bita ihop och köra.
Lundin har överraskat det 2 senaste matcherna vilket är kul.
+3
Kommentera

Sv: Västervik - Modo
Coach: Modo har dialog med sina spelare, både dom som spelar och dom som sitter på bänken, detta är väldigt viktigt i synnerhet när det handlar om juniorer, där man får förklara hur coachen ser och varför denne blir bänkad osv. Att Perra är den som meddelar dessa beslut är inget konstigt eller unikt för Modo då huvudcoachen ofta har mycket annat att göra och då låter han sin assisterande sköta vissa uppgifter.
När det kommer till äldre spelare så är dialogen inte alls lika frekvent som när det handlar om unga spelare i utveckling. Att sitta på bänken och lära kan vara nog så nyttigt för en del individer, men en dialog förs ständigt med alla spelare i laget oavsett vilka som är med i start truppen.

Så nu lägger vi detta åt handlingarna, ok?
+2
Kommentera

Sv: Västervik - Modo
Tarasov: Modo saknar fart, tycker jag. Lundin stabil.
+1
Kommentera

Sv: Västervik - Modo
NuMo:
Striden om vem som är störst och minst
Striden utan vinst
+2
Kommentera

Sv: Västervik - Modo
Coach: + Gavelo : Släpp taget! Nu kör vi mot nästa vinst. ;) (Skit i prestigen, den är minimal för den som vinner ändå.)

Kram!
+2
Kommentera

Sv: Västervik - Modo
Gavelo: varför inte ??
+1
Kommentera

Sv: Västervik - Modo
Coach: Tycker du jag ska ringa Styf och kolla om du talar sanning?,
Eftersom jag känner Per sen jag var liten ;)
Kommentera

Sv: Västervik - Modo
Gavelo: Björn har ingen tanke/dialog med spelare han bänkar ..han skickar styf som får tala om för berörda spelare att dom är utanför laget !!! Fegt tycker jag spontant !!Där är du fel ute igen gavelo !!
Kommentera

Sv: Västervik - Modo
Nucky: Tycker det är konstigt att vi inte kan "skjuta" mål.
När gjorde vi sist ett mål där det var en spelare som sköt ett oskymt hårt skott som målvakten inte kunde ta?

Såg lite NHL nu. Det är helt sjukt hur mkt bättre skott dom skjuter.
Kommentera

Sv: Västervik - Modo
Gäsp: Ja, Åhström gör verkligen inte bort sig.
Lite tunn i närkamperna ännu bara, men bra fart på fötterna och det syns att killen har hög spelintelligens.

Laget behöver dock förstärkning, och det pronto. Om vi ska vänta på att man jobbar sig ur svackan på egen hand kan vi mycket väl missa topp 8.
Märks så sjukt tydligt hur ofta man alibiskjuter på mål trots att man inte har någon trafik framför, eller spelare som knappt vågar hålla i pucken.
Tänk bara en kille som Elvenes, som fick SHL-kontrakt efter fjolåret i Oskarshamn. Svårt att se det nu.
Jobba Sundlöv!
+1
Kommentera

Sv: Västervik - Modo
Gavelo:
Lite aggressiv i offensiv zon kring motståndarnas mål om man får önska något framöver. Förhoppningsvis har man fått ordning på defensiven nu.
+1
Kommentera

Sv: Västervik - Modo
Nucky:
Modano = legend tar många år att nå sådan status
Kommentera

Sv: Västervik - Modo
Smurfen: jag har kärlek till Modo men blir frustrerad när man gång på gång tar sådana tveksamma beslut som tyvärr BH gör!! Och vi är tillbaka på ruta ett igen! Jag vill inget hellre än att Modo blir ett SHL lag så fort som möjligt igen!!
+1
Kommentera

Sv: Västervik - Modo
Gäsp: för det första ,Björn har haft en större budget att köpa spelare för ! För det andra ska Modo vinna mot ett motstånd som detta alla dagar i veckan ....
Kommentera

Sv: Västervik - Modo
Smurfen: Ja jag ska sluta att göda trollet!

En relativt bra bortamatch rent spelmässigt även om det var avslaget till och från.
Defensiven bättre och boxplay riktigt bra, Lundin känns trygg och kan bli ganska bra faktiskt, framåt var det uddlöst, 1 poäng är ok
+2
Kommentera

Sv: Västervik - Modo
wolper: har du nått emot Timrå ?? Inte jag .Freddan har gjort ett fantastiskt jobb med små små medel och jag hade faktiskt önska att Freddan varit Modo tränare istället !!
Kommentera

Sv: Västervik - Modo
Nucky: yes you welcome my friend!! I got the answer you need about Modo hockey ! Jag kommer att göra detta forum mer intressant än det någonsin har varit så folks njut av mina helt sanna inlägg !!PS ni väljer själva att lyssna på mig eller låt bli !!
Kommentera

Sv: Västervik - Modo
Gavelo: & Coach : Kom igen nu gubbar å beter er som vuxna här inne , känns lite pinsamt å läsa eran paj kastning här inne mot varandra.
Nä lägg ner stridsyxan nu å visa lite MoDo kärlek mot varann istället !!

Ni som har sett matchen vad säger ni ???
+2
Kommentera

Sv: Västervik - Modo
Gavelo: ha ha det där skrev jag medvetet för att kolla om du var med i matchen !! Ligga ut gubben ligga ut
Kommentera

Sv: Västervik - Modo
Gavelo: nu är du pinsam nå jävulskt !!! ligga ut och och sluta skriva i affekt !!
Kommentera

Sv: Västervik - Modo
Gavelo: vi vi vi !! Varför ska du eska medhåll från folk som inte är helt överens om din åsikt?? Helt fantastiskt att du orkar mot argumentera mina åsikter gång på gång , än fast du vet att du har helt fel pga att du har inte den kompetensen att uttala dig om vad som händer i Modo hockey .. logga ut och be om ursäkt för du har mött din överman som Tyvärr för dig kommer att veta allt som händer och sker i Modo lånnnngt före din vetskap .. mvh Bolibompa . Nu !!
Kommentera

Sv: Västervik - Modo
Coach: Du btw, märker du att skribenterna här (VI) verkar tycka att du är ett troll...?

Men du ska ha en eloge för att du troget kör efter mottot ”Man har inte fel bara för att man är ensam om att ha rätt”
+2
Kommentera

Sv: Västervik - Modo
Coach: Buhu är du ledsen lille vän?
Jaså jaha, man måste ha varit med hela vägen för att få mandat att klaga, från när ska man ha varit med då?, 50 talet, SM guldet eller förra veckan, snälla berätta hur länge man måste ha ”varit med så vi alla här vet om vi har mandat att klaga”
Kommentera

Sv: Västervik - Modo
Coach: Nu har vi äntligen fått vår egen Modano😂
+6
Kommentera

Sv: Västervik - Modo
Coach: jag gillar alla som skriver och jag skriver för mycket skit men du verka ju bara trolla! Är du en av de galna timråiterna som trolla här😆 inget illa mot timrå!
+1
Kommentera

Sv: Västervik - Modo
Rytter: Björn måste få tid, sen så vinner vi ju faktiskt hockeymatcher även om det är lite för höga berg och djupa dalar än så länge, men det har det ju varit i många år så.

Sen så bör man kanske akta sig en aning när man gnäller på varför han bänkar vissa spelare osv, han har naturligtvis en dialog och en tanke med bänkningarna även om det känns trist att Tim inte är med.

Minns Viggo Hedman när han kom upp i A laget, gjorde några fina matcher för att sedan bli placerad på bänken med motivationen att han skulle studera spelet från sidan, sen kom han in och dominerade.
+1
Kommentera

Sv: Västervik - Modo
Gavelo: gavelo måste tyvärr rätta dig!! Modo gör en bedrövlig borta match mot ett mediokert motstånd det måste väl även du som sk ?expert? hålla med om?västervik är ett bottenlag med små resurser Modo har däremot en ekonomi som nästan kan matcha ett SHL lag .. jag säger nästan gavelo !! Jag är väl insatt i modos ekonomi oxå !! Tro det eller ej ?
Jag är inte nöjd med modos insats hittills !! PS gavelo jag är Modo it sen tidigt 70 tal så bollibomps och sånt skit som du såg/pratar om det snacket kan du lägga ner !! Och för saken skull så har jag mandat att klaga på Modo och deras beslut är att jag har varit med hela vägen !! Inte suttit som dig och snorat och tittat på ditt sk ?Bolibompa?
Kommentera

Sv: Västervik - Modo
Coach: Men lugna ned dig. Vad har Karlin gjort så mycket bättre än Björn? Vad är ditt problem med att Åhström får chansen? Själv tycker jag att det är bra att juniorer får vara med att tävla om en plats i laget.
+2
Kommentera

Sv: Västervik - Modo
Coach: Posetivt (positivt)
+1
Kommentera

Sv: Västervik - Modo
Rytter: smarta ord där! Litar på dig😊 modo är ju expert på att sänka folks självförtroende så. Saknar walhgren ja med. Tror dock det är någon sjukdom och/alt att man vilar spelare för konkurens/vila för att de skall vara extra taggade för nästa match. Hoppas hellqvist våga köra sitt race och inte påverkas för mycket av pressen! Låt han bygga upp modo. Kan det bli så mycket sämre och har någon fått chansen över längre tid?
+1
Kommentera

Sv: Västervik - Modo
Coach:

Undra vad björn har gjort dig för att tycka så illa om honom detta liknar ju en personlig vendetta.

Eller så är du Modano under nytt nick, vissa likheter finns.

Själv tycker jag det är spännande med björn och än så länge ser jag ingen anledning att byta ut honom. Betydligt intressantare än aj och säcken iaf.
+6
Kommentera

Sv: Västervik - Modo
wolper:

Trots att JJ varit osynlig stora delar av säsongen ligger han ju ändå på 10p och ca 0.5p/match. Inte illa trots att han varit under isen.

Se bara på friläget i 3 mot 3 han har lite oflyt och kombinerat med dåligt självförtroende så vlir det en miss. Han hade nog satt 10 av 10 sådana lägen förra året. Vi måste få igång honom.

Kul att JE kommit igång och är mer delaktig i 5 mot 5.

Ät lite orolig för wahlgren, vill verkligen ha igång honom som han spelade i början och under försäsongen. Hur tar han detta är frågan.
+1
Kommentera

Sv: Västervik - Modo
wolper: feta fingrar så stavfel som fan^^ hellqvist vågar testa. Låt honom få tid på sig att bygga. Det modo måste testa för att få ett lugn i föreningen
Kommentera

Sv: Västervik - Modo
atomragnar: hagelin och åhström som straff läggare ?? Dåligt jävla beslut BH igen !Loosa mot ett botten lag = inte bra ... Modo imponerar inte posetivt tyvärr .
All heder åt karlin . Skapar ett lag med små pengar jämnfört med Modo och ändå lyckas rättvist slå dom!
Frågan är bara hur många spelare ska Björn omsätta iår ???ringer väl sundlöv ikväll och tigger om mer spelare eller så finns det väl fler ?susse? i modos j-20 lag !!!!
Kommentera

Sv: Västervik - Modo
Tarasov: Nu när det syns att vi saknar en första center så hoppas man att ledningen agerar, men sundlöv är ju ingen som strör pengar om sig.

Ska man lägga sitt hopp till externa sponsorer och insamlingen för att få hit en stjärncenter
Kommentera

Sv: Västervik - Modo
Rytter: Mycket vill ha mer... Men ja, trots allt får man väl vara nöjd med en pinne, men spelet såg inte så bra ut (framåt i synnerhet). Fint att löven torska, dock.

Är väl mest missnöjd över att vi torskar andra raka straffläggningen (torskade väl mot BIK också?) även om det är lite av ett lotteri. Men i slutändan kan det bli viktiga pinnar.
Kommentera

Sv: Västervik - Modo
Modo gör ju generellt ingen dålig bortamatch, men man är ju absolut helt ofarliga framåt.
+1
Kommentera

Sv: Västervik - Modo
atomragnar:
Tkr Björklund gör en rätt bra match, får loss puckar hittar medspelare i anf zon och har förbättrat sin åkning.
Kommentera

Sv: Västervik - Modo
Tarasov: skönt med poäng, men tycker det är blinkande neonskyltar överallt som skriker dåligt självförtroende. Ja för alla utom Hedberg då han behöver tagga ner.
Lite energifattigt o ingen geist.
Men då vi nyss haft 7 rake förluster (eller vad det var) så är jag glad för varje poäng vi tar.
Men när ska de lära sig att man ska skjuta på straff....
Kommentera

Sv: Västervik - Modo
tjerdo:
Synd, ingen jättebra match från Modos sida men man skapar tillräckligt för att kunna vinna. BP har fungerat rätt bra efter den bedrövliga AIK matchen iaf. 2 insläppta på 24 bp
Kommentera

1925367 · »