1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480478 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1925473

Sv: Tingsryd - MoDo
Bad_Brett: I dagsläget känns Lundin mycket stabilare. Hanses släpper mer returer och ser osäkrare ut. Inte mycket att göra åt målen då de haft rätt flyt med avslut som suttit exakt. Vi gjorde en sämre andraperiod helt klart, men ändå skapar vi mer än motståndarna.
Juniorkedjan har svårt att få ut så mycket. Jag tycker att Wernblom blir lite ensam om att ta sig in på mål och kanske borde han få tillbaka Karlkvist som lekkamrat. Kedjorna ser inte lika harmoniska ut som de gjorde i början av säsongen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tingsryd - MoDo
J F K:

Tänkte på detta jag med. Lundin spelar just nu med större självförtroende och lugn än hanses och vågar attackera skytten. Känns som Hanses kryper in i mål och blir då liten.Håller lundin före hansrs i dagsläget.

Även fast 2-2 var ett snyggt spel och dragning tror jag lundin haft större chans att rädda den. Är ju enda avslutet i princip han kan göra i det läget och den farten så en målvakt som kommer ut och är lugn där har mycket större chans jämfört med en passiv hanses.

Sedan fastnar puckarna i lundin och returkontrollen är bättre. Hanses har nog högre högsta nivå men just nu är lundin bättre och ger oss större chans att vinna.
Kommentera