1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480917 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1925594

Sv: Tingsryd - MoDo
Modano: Det är väl ändå en klar skillnad på vad Björn har för meriter och om vi är nöjda?, Du känns precis som ”Coach”, är ni bröder?, som inte läser klart inläggen innan ni kommenterar, säger någon en sak så svarar du med något helt annat?!

Björn har lyckats väldigt mycket bättre än vad många andra tränare har gjort, att spela upp 2 lag från allsvenskan är nästan samma som att vinna SM guld så jag tycker inte man bör frågasätta hans tränarmeriter.
Sen är vi såklart inte nöjda, det är nog garanterat inte Björn heller, men du svarar ju lite själv på din fråga när du först säger att vi tappat Marklund/Molin och inte ersatt dom och att vi därför ska vara glada med en topp8, sist jag kollade så ligger Modo topp8 så då har väl ändå Björn åstadkommit precis som du förväntat dig så varför gnälla?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tingsryd - MoDo
Gavelo: Ni har väl redan fattat det men Modanos måltavla är Styf. Hans hat mot honom är gränslöst, oklart varför. Troligen har han skjutsat honom i sin droska nån gång när Styf gnällt över att han kör som en kärring...
Kommentera

Sv: Tingsryd - MoDo
Gavelo: Lätt att skylla på tränarna. Det har vi gjort många år nu. Kanske vi måste inse att det är spelmaterialet det är fel på. Vi har för bekväma spelare som är nöjd med att vara där dom är. Hade vi haft fler spelare som verkligen brinner för att ta sig uppåt i seriesystemet med Modo eller till ett annat lag så hade det sett annorlunda ut. Allsvenskan är känd för att leverera massor av spelare till SHL. Vad har vi leverat. Sellgren och Mohlin?. Vi måste få in fler hungria spelare som verkligen vill vinna och vill nått med sin hockey. Många av Modos förvärv har nästan bara spelat Allsvensk hockey. Och nästan alla av dom kommer inte få göra annat heller.
Kommentera