1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480247 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1925627

Sv: Tingsryd - MoDo
Tyler Durden: Björn har inte handplockat grunden vi haft sedan vi ramlade ner. Kan va kemin med dessa som inte fungerar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Tingsryd - MoDo
Blake: Det har du rätt i. Grunden vi hade var ju rätt många tröga spelare. Sen hade man ju lite högre förväntningar på Hagelin,Johnsson,Elvenäs.Sylvander och Hedberg har väl varit godkända.
Kommentera

Sv: Tingsryd - MoDo
Naj, det kuggar inte i som det gjorde inledningsvis, rätt tråkigt att specca Modo som det ser ut just nu, det händer liksom ingenting. Man sitter och hoppas på att skotten på något märkligt sätt ska hitta in i mål och det är väl kanske inte riktigt hållbart. Målvakterna känns alltför ofta som rena rama monstren mot oss.

Vinst mot IKO och allt är glömt, men jag har inte speciellt höga förväntningar pga uddlösheten som råder. Pantern måste ha varit oerhört loja mot oss.
Kommentera

Sv: Tingsryd - MoDo
Blake: Nu vill jag se en väldigt laddad Tim Wahlgren som bara går in och kör. Jag hoppas han vill visa Björn att han gjorde fel som bänkade honom. Så han inte sitter och tjurar för att ha blivit bänkad. Dags att visa vinnarskalle nu. Känns om lite nu eller aldrig för Tim. Talangen har han. Har han viljan?
Kommentera