1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478702 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1927148

Sv: Apropå ingenting...
Coach: Jag försökte bara svara på ditt inlägg, skrev kort och koncist utan att vara det minsta otrevlig.
Du får naturligtvis tycka vad du vill, du har din åsikt och jag har min, på ett forum så diskuterar man dom ochvjag försöker verkligen diskutera med dig men du tycks alltid sätta dig själv på höga hästar utan att öht sagt något som egentligen stämmer, dessutom så utger du dig för att ha insyn i föreningen men aldrig på vilket sätt mer än att du ser på träningarna ?
Jag har sagt vad jag har för meriter, vilka jag känner och vad jag har för anknytning till föreningen, en del spelare och laget som helhet, du får naturligtvis tro att jag ljuger och hittar på, det är upp till dig men snälla förklara för mig och oss som undrar vem du är och var du får din insiderformation ifrån även om jag personligen fått svart på vitt att du bara hittat på, kom igen kompis och förklara för oss som undrar
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo:oss?? Är du fler än en?? Snälla svara inte åt andra !! Kasta skit själv på mig men blanda inte in andra !! Låt dom svara själva vad dom tycker !Och huruvida jag har insikt i Modo eller inte det får du nog fundera på ett tag till !!
Kommentera