1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480191 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1929053

Sv: Modo - Leksand
Tarasov: Tycker Hanses är klar 2:a, igår släppte han mängder med dåliga returer, kändes inte alls tät utan tappade mycket puckar, dessutom rörde han sig minimalt i kassen vilket ofta lämnade stolparna helt öppna.
På båda målen tycker jag att man kunnat förvänta sig mer, på första bör han ha stött på pucken med klubban om han varit lite alert och på andra så är det bara ett ganska långsamt skott där han redan sitter i butterly och lämnar hela taket öppet.

Tog med gumman på Matchen igår, kul med vinst men matchen i sig från Modos sida lämnade ganska mycket övrigt att önska, framförallt orken att vara kreativ i alla lägen blev modos tydligaste akilleshäl, dock så verkar det ju som att strategin är hård träning vilket bör ge bättre resultat framöver.
Sen tycker jag Modo har ganska ”blött krut” i bössan sista 7-8 i varje period, många skott är tyvärr så dåliga att det är likvärdigt med damhockey, även där var det väldigt tydligt att orken var den stora boven så man får kanske ge det lite tid.

Annars då, 4800 på läktarna, ingen bortaklack mer än 7-8 st, dock en hel del leksandsfans på läktarna, bra ös på modos klack, men samband med få utv och ganska lite känslor så blev kvällen på läktarplats lite sådär ljummen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Leksand
Gavelo: Linus släpper även han grymt mycket returer, två jämna målvakter anser jag. Hanses har varit ur form men nu är det jämt skägg.
Kommentera