1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480080 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1931779

Sv: Modo-Västervik
Monno: Jag ser mig helst inte jämföras med någon som sysslar med trakasserier då jag enligt mina kvinnliga bekanta är en gentleman ut i fingerspetsarna, jag är uppfostrad på ett sätt där jag inte på något sätt skulle tilltala en kvinna på annat sätt än på ett korrekt sätt, jag har alltid satt kvinnor först och behandlar alla kvinnor som en kvinnor skall behandlas så snälla jämför mig inte med den typen av individer för något sådant har jag aldrig sysslat med och kommer aldrig att göra det heller.
Som jag också skrev så finns det skillnad på sexuella trakasserier och sexuella trakasserier, om några medvetet tar på en kvinna där agendan är att tafsa så är det riktigt illa, handlar det om någon fyllepära på krogen som antagligen inte riktigt har en aning om vad han gjort så kan jag tycka att det är onödigt att göra polisärende av saken, jag önskar hellre att man kunde utreda andra ärenden som enligt mig är viktigare, tex riktiga sexuella trakasserier eftersom det inte finns resurser att göra det.

Sen så är det så dumt så jag storknar att du bedömer hockey efter individen?!
Damhockey tilltalar mig inte och det har inte ett dugg att göra med att det är kvinnor som spelar, jag tycker precis lika illa om herrars div1 hockey, som du nog sett så skrev jag redan för några dagar sedan att jag även tyckte hockeyallsvenskan är rätt tråkig att titta.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo-Västervik
Gavelo:

Som tur är så är det inte du eller jag eller någon annan som bestämmer ifall det är ofredande eller ej utan det är offret (kvinnan här) som tar beslutet ifall hon känt sig ofredad.

Hon har gjort helt rätt, hon hade den känslan och valde att anmäla och nu har rättssystemet sagt sitt och gett henne rätt oavsett om du vill det eller inte och tycker att man inte ska anmäla skitsaker som detta och lösa det parterna i mellan istället.

All respekt till henne som anmäler, det är så man ska göra ifall man känner sig utsatt, ta tag i det direkt. Respekterar detta mycket mer än vissa av de som trädde fram med berättelser under meetoo som var 15-20 år gamla. Då har man missat sin chans och det går inte att göra en utredning utan då blir det mer av smutskastning eller drev mot en person istället.
Kommentera

Sv: Modo-Västervik
Gavelo: Jag tycker att en fylla ursäktar ingenting. Ett brott är alltid ett brott oavsett. Kan man inte styra sina handlingar på grund av fylla så kanske man ska låta bli alkoholen. Alla gör vi misstag. Förhoppningsvis har han lärt sig något. Men att spotta på Hansens som jag ser många Modofans göra på twitter. Det tänker inte jag göra. Speciellt inte eftersom han erkände direkt och tog tag i saken direkt. Så gör någon som känner ångest och vet att man gjort fel.
Kommentera