1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478702 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1931783

Sv: Modo-Västervik
Gavelo: Jag tycker att en fylla ursäktar ingenting. Ett brott är alltid ett brott oavsett. Kan man inte styra sina handlingar på grund av fylla så kanske man ska låta bli alkoholen. Alla gör vi misstag. Förhoppningsvis har han lärt sig något. Men att spotta på Hansens som jag ser många Modofans göra på twitter. Det tänker inte jag göra. Speciellt inte eftersom han erkände direkt och tog tag i saken direkt. Så gör någon som känner ångest och vet att man gjort fel.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo-Västervik
Gusse: Och hans uppträdanden på isen i höst har ganska tydligt pekat på just stark ångest över vad som hängt över honom. Och det tyder ju just på samvetskval.

Har själv funderat i banorna att han inte mått bra psykiskt med tanke på hans minst sagt svaga säsong, och det fick ju sin förklaring igår.
Kommentera

Sv: Modo-Västervik
Gusse: Ja jag tänker inte argumentera emot det, kan man inte dricka utan att kunna bete sig så bör man hålla sig nykter, tyvärr saknar stora delar av befolkningen den självinsikten.
Sen finns det ju sådana som inte kan bete sig i nyktert tillstånd, där får man väl fundera på om dom öht saknar uppfostran och uppväxt?!

I Hanses fall tänker jag inte kommentera eftersom vi inte vet vad som skett men jag tycker det är enormt stort av honom att ta tag i det direkt.
Kommentera