1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481422 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1931947

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Jag tror att du har fel. jag tror att det bara handlar om att de vill ge barnen och fruarna tiden som de tidigare lagt på hockeyn. Något om losermentalitet tror jag faktiskt inte en sekund på. Jag ska inte ge sken av att jag känner dem, även om jag många gånger snackat med dem...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K:
Ja det är väl den självklara och mest rimliga förklaringen. Lite synd att Sedins fått ett sådant dåligt rykte bland sina egna fans tkr jag, inte bara några av föreningens största och utan även även bland de största som gjort karriär NHL. Visserligen bakom Lidström/Sundin/Forsberg och även Lundqvist men sen så. Sen kan väl några av de som håller gå om men återstår att se..
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: För Modos ekonomi är jag säker på att de definitivt gjort skillnad. Vore nog en bra anledning för publiken att återvända till fjällräven igen. Dock tror jag att Sedinarna vill vara 100% förberedda om de ska spela i Modo igen. Få om ingen är lika seriöst inställd till träning och inför match som de är. Troligen känner de att de inte är beredda att lägga ner den tiden för träning och mentala ansträngningen för hockey igen. De värdesätter tiden med familjen högre. Dessutom gjorde de en sagolik avslutning sista matchen i Vancouver. Den perfekta matchen som de troligen får svårt att upprepa igen. Det enda som slår det vore att spela upp Modo igen.
Kommentera