1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474669 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1934553

Sv: Vita Hästen - Modo 2018-10-17
Gavelo: Sv: Vita Hästen - Modo 2018-10-17
#1915719 · Gavelo 20x20-logo-modo-hockey.gif · 2018-10-21 20:02
puffe: Jag skall ge dig ett sista inlägg och jag hoppas verkligen att kronan trillar ner, sen avslutar jag denna diskussion med dig.

Det hela började med att du skrev några gnälliga inlägg vilket man absolut kan göra eftersom jag uppfattade det som att just dom var i affekt pga det usla resultatet i matchen.
Sen tyckte du att Modo var dåliga på att värdera sina lägen i egen zon, speciellt när man leder matcher och det är lite tid kvar, du tyckte att man borde kunna flippa ut puckar oftare än att spela efter Hellkvist system där man spelar en passning in framför eget mål, JAG tror att dom flesta håller med om att Modospelarna ska vara bättre och helst 100% i detta men det är en utopi, MITT svar till dig ang detta var att Modo som har rätt många unga/juniorer i laget kommer göra dessa ”misstag/felvärderingar” tills de berörda fått mer träning och rutin OCH att vi bör sitta lugnt i båten eftersom det är ca 40 omg. kvar tills det blir allvar på riktigt.

Sen skrev du att Wernblom var duktig på att värdera dessa lägen, det är han säkert MEN han har lite svårare med andra värderingar i sitt spel, speciellt det fysiska spelet där han ibland är lite för het.
Där någonstans brann det för dig och påstod att jag blandade och gav, sen drog du upp något med att du aldrig sagt något om Werner i offensiv zon,NÄ det har du inte OCH det har inte jag heller, så i det fallet var det du som ”svingade hej vilt”.

När du ska skriva ett inlägg till någon så är det bra om du kommer ihåg vad du skrivit tidigare så vi kan bemöta dom på bästa sätt.

Ledsen, glömde länka(om nu detta fungerar) men du Gavelo hyllar väl fortfarande det 'konstruktiva spelet' o att Hellkvists system snart sätter sej. Trist dock att serien snart slutar, inga FRAMSTEG SEN OMGÅNG 8
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Vita Hästen - Modo 2018-10-17
puffe: Har du bytt nick, har för mig att jag skrev det till Coach?
Jo länken kom med nu.

Åter igen så tror jag ingen tränare skulle kunna göra underverk med detta lag, men jag gillar konstruktiviteten som Modo hade och som jag nog trodde skulle bli ett lyft för laget, Hellkvist tänk var och kanske är något vi inte sett i Modo.
Känslan är att det är för många som försöker vara konstruktiva och det låser sig, är spelsystemet för avancerat för laget eller är spelsystemet helt åt hellvete, ja det lär väl visa sig
Kommentera