1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481641 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1935516

Sv: Apropå ingenting...
Robin Ztorken L:
Tim W och JJ är kontrakterade till nästa säsong, tkr man kan ge Jellvert ett kontrakt. Vilket är en rätt bra stomme rent åldersmässigt ligger de mellan 22-26, en ålder där man kan ta många kliv. Nu har Tim W visserligen var petad en del, men petad under Hellkvist betyder inte att man hänger på Max och tar stora målet utan hårdare träning. JJ kan med rätt ytter erbjuda fin produktion. Jellvert kan med Hagelin/Wernblom bilda en riktigt vass kedja om de får jobba över tid.

Då tror jag att Blomberg i Timrå troligen kommer att bli ledig, vi har även Friesen i Tyskland så det bör finnas chanser att plocka upp något vettigt, även Daniel Ljunggren i Tingsryd(av princip bör vi dock vara försiktiga med värvningar från Tingsryd vi har verkligen inte lyckats med dem) så möjligheter finns. Tror att C-sidan kan bli bra nästa år. Däremot är jag orolig för backsidan särskilt om vi inte får behålla Hedberg/Berglund.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Jag är lite tveksam till både Karlqvist och Björklund faktiskt, visst de producerar men det är inte rätt virke i dem tycker jag.
Kommentera