MoDo Hockey

481232 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1936298

Almtuna - Modo
Dags för match igen då! Hoppas man kan få se en fartfylld match där Modo håller över hela banan och gör många mål. Ser gärna en jävlaranamma där det syns att de verkligen vill vinna och att de får en trygg vinst där man riktigt känner att de kommer vinna. Man kan ju alltid drömma!😀 go Modo!!!

Sv: Almtuna - Modo
wolper: Ska försöka mig på ett matchscenario-
Modo kommer ut i full fart idag med en jäkla inställning och levererar 17 skott i första perioden och ta ledningen med 2-0 efter första. 2a perioden - Almtuna kommer ut hårt och kör bara kör, Modo backar hem och vips det är 2-2. 5 min kvar av 2a Modo får pp 5 mot 3 och gör 3-2. början av 3e perioden Modo gör 4-2 5 min senare, Almtuna göra 3-4, 3 min senare Almtuna kvitterar och gör 4-4. 5 min kvar Almtuna gör 5-4 1 min kvar Modo tar ut målvakten Almtuna göra 6-4. övriga noteringar Modo är mer rädda för att förlora en viljan att vinna..PS passningarna sitter hyfsat på bladet.