1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

303097 inlägg · 3806 ämnen

Inlägg #1936971

Sv: Apropå ingenting...
pean: Öhman är en pudelklok center, tekar bra och gör ett gott defensivt jobb, riktigt bra i bp dessutom.
Han har också utvecklat sin sin skridskoåkning till i år och blivit lite bättre i offensiven, även fast det inte trillat in så mycket poäng brukar hans lina med O.P och A.K vara en stabil enhet som ordnar tek i offensiv zon. Dessutom känns de väldigt jämna, och tokdippar sällan/aldrig som resten av laget gör.
T.W känns definitivt mer kreativ, men kanske ännu inte vuxen en roll som 2: center sett till produktion.
+4
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Nucky: Kan hålla med om att han sällan tappar markering men sedan skiljer sig våran uppfattning om hans hockeykunnande. Tycker absolut inte han är så bra tekare då han oftast blir utbytt då han är för het på gröten, är inte hundra på detta men tror detta ger honom bättre statistik än han förtjänar där. Han har noll att hota med individuellt offensivt, han är inte en playmaker och han har heller inte det fysiska spelet.

TW tycker jag däremot har hockey i sig. Kanske är lite Molinder-aura att det liksom inte vill blomma ut, men jag är helt övertygad om att bara TW får tid på sig i bra omgivning så kan han bli en riktigt bra hockeyspelare för oss.

Sedan så har VÖ spelat 15 matcher mer och gjort 4p totalt så tycker inte man ska snacka om produktion, utan om potential. Där är dom MIL ifrån varandra. Bra tekningsprocent eller ej.
+1
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Nucky: Modo borde sätta in sin bp-fyra plus en varje gång de tar ledningen i matcherna...
Kommentera