1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478927 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1937383

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov:
Sundlöv nämner i Allehanda att Linus P tagit Tims plats i truppen, och att detta är truppen man skall avsluta säsongen med. Så där föll mina fina konspirationsteori som konspirationsteorier brukar göra🤧😢
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Synd för jag hoppades på att det skulle komma in en center och back. Men i och med Norlinders intåg och succé i debuten så är det nog backförvärvet man hoppades på och som verkar bli en perfekt lösning. Det känns ändå helt ok att avsluta säsongen med den här truppen för topp 8 är jag säker på att den tar oss till och väl där kan allt hända. Sen tror jag inte att det räcker till redan denna säsong med eller utan en skicklig center.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov:

Funderat på detta med Tim nu och hoppas detta blir en bra lösning. Tim var en av de jag trodde mest på inför säsongen och trodde han skulle ta ett rejält kliv på seniornivå, han gjorde en bra försäsong och började serien bra och åkte sedan på en skada, efter detta kom han aldrig riktigt igång och var utanför laget till och från.

Med facit i hand är denna utlåning bra, i Västervik får han nog spela högt upp i kedjorna och få tid i viktiga moment som PP/BP och avgörande lägen i matcher på seniornivå. Något som kan vara extremt nyttigt för oss nästa säsong och för honom som spelare. Tittar man nyktert på detta är Tim inte tillräckligt bra för att spela i första eller andra kedjan just nu och vara given i PP, där har vi spelare som går före, och när han väl fått chansen har han inte heller producerat. Han är inte tillräckligt jämn i spelet för att vara given, i sina bästa stunder bidrar han stort i sina sämsta faller han bort, förhoppningsvis är utlåningen och regelbunden speltid nyttigt för honom.

Hoppas att vi inte "tappar" honom pga detta. Skulle vara sjukt kul att någon gång se en kedja med honom och tvillingarna Wahlgren, kan inte vara vanligt med en kedja där alla är bröder. Dessutom tror jag Tim har potentialen att bli en riktigt bra spelare på HA nivå och kanske en stabil SHL spelare på några års sikt.

Blir till att följa lite Västervik matcher för att se hur han sköter sig där då.
Kommentera