1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479950 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1937722

Sv: Modo - Aik
Gäsp: Hellqvist kroppsspråk kan få vem som helst att se att det inte står rätt till.
Han ser ut som en "lame duck" i båset
Det är väl hans jävla jobb att ta bort självgodheten, eller?
Har han inte lyckats med det på 37 matcher lär det inte ske framöver.
Att han på 37 matcher har minus 7 i målskillnad, sämst i serien på powerplay, är ju ingen smickrande facit heller. Säsongen är körd, å det enda rätta är att kicka Hellqvist
//Loket.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Aik
Loket: Jag tror att självgodhet i en förening fixas inte på en säsong. Jag vet att det genomsyrar hela föreningen inte bara A-laget. Jag har ett praktexempel när det var pojklagscup i Timrå bodde alla lag i en byggnad utom MoDo dom bodde på hotell och då snackar vi p11-12. Vart fan lär man sig om gemenskap mm om man bor på hotell redan på den tiden istället för att sova i en gympahall som 11 åring? Det var ju nästan hela grejen förutom matcherna.
Kommentera

Sv: Modo - Aik
Loket: Ja att sparka tränare varje säsong har ju visat sig funka! Det är materialet som inte håller måttet!

Och Hellkvist har ju helt jävla rätt när han snackar om att självgodheten måste bort.
Vi kan ju börja med oss supportrar, varje jävla säsong sitter majoriteten härinne och pumpar upp varandra om att vi minsann ska bli ett topplag, att truppen minsann håller hög klass, likt förbannat blir vi ett bottenlag varje säsong = självgodhet

Utgå från verkligheten vi befinner oss i idag! Dom två senaste säsongerna har vi varit ett bottenlag i Allsvenskan, acceptera det och utgå därifrån, då först kan vi sätta rimliga målsättningar! Tittar vi på tabellläget idag så har MoDo överpresterat den här säsongen!

Vi har tagit två tabellplaceringar per säsong, så logiken gör ju då gällande att vi ska bli 8 den här säsongen. Vi måste komma ner på jorden och utgå från verkligheten, det är DET Hellkvist snackar om!
Kommentera

Sv: Modo - Aik
Loket: Vi behöver kontinuitet, inte fler tränare på den redan långa listen på dem som fått kicken
Kommentera