1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474668 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1937741

Sv: Modo - Aik
Loket: Jag tror att självgodhet i en förening fixas inte på en säsong. Jag vet att det genomsyrar hela föreningen inte bara A-laget. Jag har ett praktexempel när det var pojklagscup i Timrå bodde alla lag i en byggnad utom MoDo dom bodde på hotell och då snackar vi p11-12. Vart fan lär man sig om gemenskap mm om man bor på hotell redan på den tiden istället för att sova i en gympahall som 11 åring? Det var ju nästan hela grejen förutom matcherna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Aik
Gäsp: Modo har ett ungt lag som kan bli bra om bara tålamodet finns men det är inte det lättaste som supporter att acceptera. Man vill ha resultat fort men så fungerar det inte.Den stora risken är att när man försöker bygga upp ett ungt lag i HA under några år så raseras bygget ofta av dom pengastinna SHL lagen i söder som gärna plockar godbitarna som dom själva inte kan få fram.....typ Wäxjö och då får man börja om från ruta ett igen.
Jag håller på Timrå och Modo utom när dom möter Timrå , jag håller tummarna på att få se båda lagen i SHL men just nu ser det lite mörkt ut för både Timrå och Modo .

Heja Timrå och Modo.....vi får aldrig ge upp !!!
Kommentera

Sv: Modo - Aik
Gäsp: Han har ingen utstrålning, verkar inte ha någon spelidé, inget engagemang, Inte spelat hockey på hög nivå, ett par matcher för Rögle och uttagen till pojklandslaget ett år. Typ som Jim Brithen.
Jag vill se coacher som Bulan Berglund, Per Bäckman, Lückner mfl några som får grabbarna att jobba hårdare, eller spela i B-laget, inte någon som går omkring i båset och stryker sig på hakan.
Kommentera