1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478171 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1937744

Sv: Modo - Aik
Gäsp: Han har ingen utstrålning, verkar inte ha någon spelidé, inget engagemang, Inte spelat hockey på hög nivå, ett par matcher för Rögle och uttagen till pojklandslaget ett år. Typ som Jim Brithen.
Jag vill se coacher som Bulan Berglund, Per Bäckman, Lückner mfl några som får grabbarna att jobba hårdare, eller spela i B-laget, inte någon som går omkring i båset och stryker sig på hakan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Aik
Loket: Än en gång, det är inte tränarna som är för dåliga, det är spelarna som är för kass.
Orkar inte rabbla namnen på alla nu men det är fler än 10 som måste väck snarast möjligt. Jag tror vi hade ambitionen att nå SHL inför säsongen, i alla fall utmana om en plats.
Det går inte när man inte har en enda spelare som skulle kunna spela i en fjärdeline i SHL, man måste ha ett lag där fler av spelarna har kvaliteter för SHL- spel.

Som sagt nu är ju den drömmen skrinlagd denna säsong, eftersom vi inte ska värva några nya och då är de bra att ge junisarna chansen.
Tycker dock att det är en dum ide att matcha 6 st i stöten, det fick vi ett bra kvitto på mot AIK.
Det var män mot små pojkar, ruskigt pinsamt!
Kommentera

Sv: Modo - Aik
Loket: Har du inte fått se meriterande coacher genom åren menar du?
Kommentera

Sv: Modo - Aik
Loket:
Var brithen så kass? Eller kanske Pirro som gjorde jobbet o tog oss till final
Kommentera

Sv: Modo - Aik
Loket: Endå har han tagit Rögle till Shl och gjorde ett bra jobb med Oskarshamn så förstår inte riktigt hur du tänker där. Det handlar om att han inte har de rätta spelarna för hans spelsystem. Dessutom går det inte att fortsätta sparka tränare efter varje säsong det måste man ha märkt vid det här laget. Det måste vara kontinuerligt och stabilitet.
Kommentera