1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480191 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1940541

Sv: Apropå ingenting...
Gusse: Förstakedjan är på gång. På backsidan kan Josef Ingman ta plats. Och Ericsson lämna, men det lär bli svårt att få till med tanke på den förmodligen höga lönen.
En bra center och forward eller två bra forwards, sen är jag nöjd.

Karlkvist - Johnson - Hagelin
Ny - Jellvert/Ny - Ny/Jellvert
Björklund - Sylwander - Hägga
Wernblom - Wahlgren - Jakobsson
Linus Pettersson

Tobias Enström - Norlinder
Hedberg - Berglund
Tommy Enström - Ingman
Aronsson - Hedman
Walfridsson

Hanses (Lundin)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
S-vikaren:
Ingman tar jag gärna hem. Skulle föredra att man inte skrev nytt med Tommy E, och fyllde på med en back som var lite yngre. Vi riskerar en rätt knepig åldeesstruktur på backsidan annars. Så

Norlinder - Enström
Hedbeg - Ingman
Walfrid - Berglund
Aronsson - Hedman

Ericsson må vara dyr men det lär bli enklare att
Bli av med honom i september nästa år då det bara är 8 mån kvar på kontraktet. Dessutom har vi Popovic/Styf som back 9-10. Lämnar Hedberg behöver han ersättas med någon utifrån exv Dalroth från OIK. Tror dock vi kan behålla 3 av 4 i det yngre gänget backar.

Anfallssidan är ett lite mer delikat problem, men

Karla - JJ - x
Linus P - X - Wernblom
Björklund - Jellvert - Hagge
Sylwis - Tw - Karlström
OP - Hägg- åhström

Känner nig rätt övertygad om att LP/Wernblom kan vara ett fundament i andralina nästa säsong och dessutom göra det på ett sätt så att vi kommer vara nöjda med helheten. Från 3 och neråt är lite osäker på hu man skall formera laget men tycker att vi bör förlänga med både OP/Karlström, dels för att jag tror att vi kan få dem till ett bra pris, dessutom har ingen av dem gjort sig, kan de höja sig lite i anfallszon så kan tom bli bra. De kan dessutom hota spelare som Hagge/Häggström om större roller. Vi har dessutom investerat en säsong i dem med träning och spelsätt.

Jellvert tror jag är perfekt som 3-4 center, har förmågan att producera när lägen runt mål dyker upp och rätt bra i övrigt.

Åhström tycker jag vi kan ge ett billigt kontrakt för att ge honom ett år med fokus på hård träning och en breddplats i truppen ev kan rulla mellan oss o öövik hockey.

Utöver dessa behövs en 2-3 spelare, tror faktiskt det kan räcka med 2. Tycker vi skall köra en rövare och gå stenhårt efter Meyer i Södertälje, så kan han gå in med Karla/JJ. Ett annat alternativ är Legace, som center tycker inte förslaget från sandvikarn var så dumt. Truppen kan mkt väl vara på en 15-16 fw när man går in i säsongen, då det alltid kommer skador och man får en sund konkurrenssituation i laget.

Annars tycker jag man skall vända ögonen mot Norge/Danmark. Alternativt hålla koll på hur det Linus Lindström i Bofors, eller gå efter Franzén även han i Bofors.

På målvaktssidan ser jag gärna Lundin/Dackell..

Så..... AGERA SUNDIS!!!!!
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Ludvig Elvenes lämnar Modo
Kommentera