1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

301480 inlägg · 3804 ämnen

Inlägg #1946725

Sv: Apropå ingenting...
ivandrago: hoppas de inte blev "köpt" av shl nu och gick med på för mycket. Var det inte bra som det var i år?

Citat "SHL klubben kan signa samtliga spelare i HockeyAllsvenskan, även de som står under kontrakt, till och med 19 juli." Betyder det att inte ens behöver någpn klausul i kontraktet för shl? Fan va länge de kan nypa spelare. Ha lär väll lägga sig platt för shl
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
wolper: haha släppt flera solklara utvisningar åt båda hållen i matchen. Oväntat att leksand får med sig en i slutet av matchen i avgörande läge. Känns inte som aik skall kunna slå ett shllag. Känns som de tappa allt i motgång. Lite för ojämna.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
wolper: 26 juli är datumet som gäller.
Detta tjänar shl klart mest på, shl kan plocka vilken spelare dom vill från allsvenskan oavsett kontraktssituation fram till den 26 juli för småpengar, sen kan dom låna ut fler spelare för deras utveckling och bygga en bank av spelare i allsvenskan att använda sig av.
Ha riskerar att tappa alla sina ledande spelare varje säsong för att se dom hamna i konkurrerande klubbar i samma liga, lyckas man hitta en utlänning som gör succé så får man knappt någon ersättning alls.

Kontraktet skulle givetvis vara format ungefär såhär!
Inga kontrakterade spelare kan värvas OM inte båda klubbarna enas om annat.
Alla spelare oavsett ursprung skall kosta 500 000kr och får bara lånas ut till den klubb han kom ifrån eller till valfri klubb i en annan liga.
Inga övergångar får ske efter 1 juni mellan allsvenskan och shl.
Shl får max låna ut 1 målvakt och 3 utespelare per säsong.
+5
Kommentera