1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480474 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1948287

Sv: Apropå ingenting...
WarEvryPractice:
Kollade igenom alla trupper och fram till 07-08 så används de utländska spelarna i princip som krydda. Efter det så ökar antalet dramatiskt.

Skall bli spännande med avslutningen på säsongen, vi har ju agerat rätt annorlunda under säsong jämf med tidigare. Misstänker också att årets trupp är billigare än tidigare års.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov:

Det är svårt att vara långsiktig och bygga trupper i allsvenskan eftersom alla duktiga försvinner uppåt i seriesystemet. Höjer ni intresset och får till ekonomin kan ni ändå attrahera duktiga spelare. Vi i dynastiernas borde fan hjälpa er med ett par spelare med tanken på hur mycket era duktiga spelare hjälpte oss när vi gick upp. Ni borde ha något slags samarbetsavtal med oss att breddspelarna på bänken får matchas hos er.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov:

Vi bör ju rimligen fått lös lite pengar också när Carnestad, Johan Eriksson, Elvenes lämnat. Det som är synd är att spelare som Tobias Ericsson sitter nog på en bra lön som han inte gör rätt för, vi måste bli av med denna till nästa säsong för att lägga på att behålla juniorer och spetsa till det. Ifall Hanses lämnar frigör det nog bra kapital och vi borde hitta liknande målis för en billigare peng, även fast han varit riktigt bra på slutet. Men tror nog Lundin gjort samma jobb senaste matcherna för sanningen är att försvaret och laget har skärpt till sig och det är nog största anledningen till att målvakterna ser bättre ut.

Men är glad att modos ekonomi verkar skötas vettigare nu för tiden, trots minskande publik och missad fortsättningsserie har man ju lyckats bygga kapital. Det ska nya ledningen och VD ha cred för.
Kommentera