1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480480 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1948290

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov:

Vi bör ju rimligen fått lös lite pengar också när Carnestad, Johan Eriksson, Elvenes lämnat. Det som är synd är att spelare som Tobias Ericsson sitter nog på en bra lön som han inte gör rätt för, vi måste bli av med denna till nästa säsong för att lägga på att behålla juniorer och spetsa till det. Ifall Hanses lämnar frigör det nog bra kapital och vi borde hitta liknande målis för en billigare peng, även fast han varit riktigt bra på slutet. Men tror nog Lundin gjort samma jobb senaste matcherna för sanningen är att försvaret och laget har skärpt till sig och det är nog största anledningen till att målvakterna ser bättre ut.

Men är glad att modos ekonomi verkar skötas vettigare nu för tiden, trots minskande publik och missad fortsättningsserie har man ju lyckats bygga kapital. Det ska nya ledningen och VD ha cred för.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: ställer mig upp o försvarar Tobias här, i de matcher han spelat sista tiden har han gjort riktigt bra ifrån sig o på förra bortaturnén då vi åkte på dubbla nackskador loggade han mycket istid, "att han inte gör rätt för sig" tycker jag är fel ord att använda svårt att göra det då tränaren inte ger honom istid , han tränar bra , gnäller inte o ställer upp till hundra då han blir uttagen, sen förstår jag tanken att han uppbär en hög lön men ska inte lastas honom
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rytter: Tycker iofs att en riktigt bra målvakt får kosta. Så viktig tänk bara på när vi åkte ur.
Kommentera