1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480479 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1948390

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Är vi klara för Meca nu då? Finns det någon här inne som fortfarande räknar med att vi kan missa slutspelet? Nu är jag helt säker. Både SSK och Löven kan inte ta 13 poäng ens, men då går vi ändå vidare bara vi plockar en poäng med ett väldigt bra spelschema.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Eftersom Löven O Södertälje inte möts mer, så kan båda komma upp i 82 poöng, så visst kan vi missa slutspel teoretiskt. Men, till skillnad från vad du skrivit, är det oerhört viktigt att vara så högt upp i tabellen som möjligt. En tredjeplats ger 3 hemma-matcher o 3 bonuspoäng. En sjätteplats ger 2 hemma-matcher o 0 bonuspoäng. Finns bara ett läge nu, fortsätt vinn o bli så högt upp i tabellen som möjligt. Förresten är väl Meca ett namn från det förflutna? Vad heter slutspelsserien i allsvenskan nu?
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Ja vi är klara för Meca nu. Känns för jävla bra, äntligen lite "slutspels" hockey igen. Även fast vi går som tåget nu och nästan allt känns möjligt, så är jag dock inställd på att nästa säsong är säsongen vi verkligen kommer gå för en SHL plats. Tror många känner samma. Men ska bli kul och se hur långt vi kan komma iår.
Kommentera