1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480474 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1948434

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Ja vi är klara för Meca nu. Känns för jävla bra, äntligen lite "slutspels" hockey igen. Även fast vi går som tåget nu och nästan allt känns möjligt, så är jag dock inställd på att nästa säsong är säsongen vi verkligen kommer gå för en SHL plats. Tror många känner samma. Men ska bli kul och se hur långt vi kan komma iår.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
modomille: Leksand skulle ju inte gå upp när dom slog ut oss heller. Det blev ju lite gruseri i deras planer när dom gick upp nästan.

Jag räknar nog inte heller att vi går upp i år. Men det är inte över förrän den tjocka damen sjunger.
Och i vilket fall kommer man bli besviken när/om vi inte går vidare. ;)
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
modomille:
Själv är sån att finns det 10% chans för att gå upp så är den rätt god.

Vi har för tillfället 5 rätt spelskickliga backar i laget och tyvärr är det inte givet att vi får behålla alla till nästa säsong. Vi kan ju exv inte räkna med Tobias E fortsätter. Sen är jag lite orolig för vi kan bli av med Karlqvist.

Meca race är dock snårigt
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
modomille:

Håller med. Vi är ingen utmanare i år, men vi ska se till att ge övriga ha lag en tuff uppgift de matcher som är kvar i serien och meca och skaffa oss rutin.

Säsongen som sådan kommer vara nyttig, vi har haft alla typer av svackor, förlustrader, dåligt pp, dåligt bp, dåligt försvar men vi har lyckats rätta till delarna. Spelarna har lärt sig björn och spelsystemet samt det nya träningsupplägget.

Nu ska vi försöka behålla så många unga vi bara kan för denna säsong har varit nyttig för dem och nästa år ska utväxlingen komma och wernblom, Hedberg, Berglund ska vara ledande på riktigt. Hoppas dom vill vara med på resan.
Kommentera