1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482999 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1951455

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Knappast fiasko att åka ur mot LHC. Men målsättningen är såklart inte att åka ur i semi. Än om det kanske var det inför säsongen.

Var med dottern på hennes första match ikväll. Tur det finns popcorn. :-)
Men första dammatchen jag ser på plats denna säsong. Förväntade mig ett skickligt Modo med bra energi men fick mer se ett gäng spelare som gick halvhjärtat in i de flesta situationer utom sista 10 typ. Men det var ju så dags då.
Cava för övrigt, hon är verkligen på en annan nivå.

Sen just angående damhockeyn tycker jag dom spelar lite ostrukturerat och med många chanspassningar ibland. Sen tycker kag det var ett helt gäng spelare i Modo som behöver lite avhyvling för arbetsinsatsen. Inte bara en gång dom gled in i situationer där man köpt sig galet med tid bara man åkt hela vägen in.

Det mest obegripliga är dock att Modo fan i mig aldrig för uppspel back till fw från egen zon. Utan åkte 99% av gångerna med pucken ut ur zon. Vet inte om det är taktik för att man inte behärskar det eller vad det är? För man tappar ju sjukt mycket tempo på att inte passa pucken.
Är det så att man har problem med det bör man träna det hela jäkla sommaren tills det sitter.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Monno: Vinner man alla möten mot LHC under grundserien och var en hårsmån från att vinna ligan så kan jag tycka att det är ett litet fiasko att åka ut mot LHC då man med sista minutenförstärkningarna helt klart går för guld.

Men som man genomför matchen så är LHC det klart bästa laget och har en enorm hävstångskraft nu i serien, 2 nästkommande på bortaplan och jag tror Modo kommer vara chanslösa dessa 2 och sen är allt över. En vinst i första matcherna är så viktigt i en så kort serie så nu är det rejäl uppförsbacke för Modo dam.
Kommentera