1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481089 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1951497

Sv: Apropå ingenting...
Monno: Vinner man alla möten mot LHC under grundserien och var en hårsmån från att vinna ligan så kan jag tycka att det är ett litet fiasko att åka ut mot LHC då man med sista minutenförstärkningarna helt klart går för guld.

Men som man genomför matchen så är LHC det klart bästa laget och har en enorm hävstångskraft nu i serien, 2 nästkommande på bortaplan och jag tror Modo kommer vara chanslösa dessa 2 och sen är allt över. En vinst i första matcherna är så viktigt i en så kort serie så nu är det rejäl uppförsbacke för Modo dam.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Du ger både fiasko o hårsmån en helt ny innebörd. Intressant, 14 poäng är en hårsmån.....Att förlora första slutspelsmatchen är alltså fullbordat fiasko. Att MoDo förstärkt inför slutet är väl vad alla lag(förutom MoDos herrlag) gör?
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Så vinner man alla matcher mot ett lag i grundserien är det fiasko att ryka mot dem än fast dom fick 4p mindre totalt i serien?
Hårsmån från att vinna serien var en lätt överdrift kan jag tycka. 4p ned till LHC på 3dje som sagt, 14p!! upp till Luleå på 1a.

Sen ja, förlorar man nästa får man det jäkligt tungt. Men tycker nog Modo gjorde en rätt blek insats. Kan inte säga att jag kollat på dom under säsongen men det såg inte alls ut som jag trodde dom skulle spela som lag. Eller sista 10 så var det mer som jag förväntat mig.

Sen är det ju ett pucko som lagt slutspelsschemat. Och massa puckon som godkänt den. Hemma fördelen är ju egentligen bara nackdel om man som nu förlorar första matchen.
Man vill väl ha första hemma, och dra ned på resor. Men hade verkligen H-H-B-B-H varit så dum idé?
I en kort serie som får ju det lägre rankade fördelen med fler hemma matcher. Nu är det väl inte massa intäkter för damerna men man slipper ju rese kostnaden i alla fall.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Gavelo: Någon som vågar sig in och kollat Brynäsboken ikväll? Man kanske lär sig några nya svordomar tänker jag?
I Timrå har man väl redan givit upp serien?
Kommentera